ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Clutch κυκλοφόρησαν το video του «Fortunate Son»

Οι Αμερικανοί διασκευάζουν Creedence Clearwater Revival. Οι Clutch κυκλοφόρησαν το video clip της διασκευής τους στο κλασικό κομμάτι των Creedence Clearwater Revival «Fortunate Son». Οι Αμερικανοί από το Maryland δίνουν έτσι συνέχεια στις διασκευές που ξεκίνησε με το «Evil» του Willie Dixon και συνέχισε με το «Precious And Grace» των…

Οι Αμερικανοί διασκευάζουν Creedence Clearwater Revival.

Οι Clutch κυκλοφόρησαν το video clip της διασκευής τους στο κλασικό κομμάτι των Creedence Clearwater Revival «Fortunate Son».

Οι Αμερικανοί από το Maryland δίνουν έτσι συνέχεια στις διασκευές που ξεκίνησε με το «Evil» του Willie Dixon και συνέχισε με το «Precious And Grace» των ZZ Top, στο πλαίσιο του Weathermaker Vault Series. Η αρχή του project έγινε με την επανηχογράφηση του «Electric Worry».

Για το project δήλωσε πρόσφατα ο drummer Jean-Paul Gaster: «Μπήκαμε στις αρχές του έτους στο studio για να ηχογραφήσουμε μια σειρά από τραγούδια που για μας σημαίνουν πολλά. Είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός και προσπαθούμε να παραμένουμε δημιουργικοί».

Το τελευταίο studio album των Clutch με τίτλο «Book Of Bad Decisions» κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2018 και μπήκε στο Top20 του Billboard chart.

Latest from TOP STORIES

Go to Top