ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Clutch κυκλοφορούν το «Weathermaker Vault Series Volume 1»

Στις 27 Νοεμβρίου σε CD, βινύλιο και ψηφιακά η συλλογή. Όλο το περασμένο διάστημα οι Clutch κρατούσαν ζωντανό το ενδιαφέρον μας με τις επανεκτελέσεις και τις διασκευές της σειράς «Weathermaker Vault Series». Το συγκρότημα «μάζεψε» όλα αυτά τα τραγούδια και επιτέλους τα κυκλοφορεί σε φυσική μορφή μέσα στον μήνα! Στις…

Στις 27 Νοεμβρίου σε CD, βινύλιο και ψηφιακά η συλλογή.

Όλο το περασμένο διάστημα οι Clutch κρατούσαν ζωντανό το ενδιαφέρον μας με τις επανεκτελέσεις και τις διασκευές της σειράς «Weathermaker Vault Series». Το συγκρότημα «μάζεψε» όλα αυτά τα τραγούδια και επιτέλους τα κυκλοφορεί σε φυσική μορφή μέσα στον μήνα!

Στις 27 Νοεμβρίου (Black Friday) θα δει το φως της δημοσιότητας σε CD, βινύλιο αλλά και ψηφιακά η συλλογή «Weathermaker Vault Series Volume 1», μέσω της δισκογραφικής του συγκροτήματος, Weathermaker Music.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα την νέα εκτέλεση του «Passive Restraints», με την συμμετοχή και του Randy Blythe των Lamb Of God, κομμάτι που ανοίγει την συλλογή.

Οι Clutch βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέου υλικού εδώ και αρκετούς μήνες, το οποίο θα βγει στην αγορά μέσα στο 2021. Τελευταίο album του συγκροτήματος από το Maryland ήταν το εξαιρετικό «Book Of Bad Decisions» του 2018.

Το tracklist του «Weathermaker Vault Series Volume 1»
01. Passive Restraints (feat. Randy Blythe of Lamb Of God)
02. Electric Worry
03. Run, John Barleycorn, Run
04. Evil (Cactus/Willie Dixon cover)
05. Fortunate Son (Creedence Clearwater Revival cover)
06. Algo Ha Cambiado (Norberto Napolitano cover) (sung in Spanish)
07. Spacegrass
08. Precious And Grace (ZZ Top)
09. Smoke Banshee
10. Willie Nelson

CLUTCH - WEATHERMAKER VAULT SERIES, VOLUME 1
CLUTCH – WEATHERMAKER VAULT SERIES, VOLUME 1

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top