ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Clutch μπαίνουν στο studio για το νέο τους studio album

Αρχίζουν τον χειμώνα οι ηχογραφήσεις των νέων τραγουδιών. Οι Clutch πρόκειται να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις για τον διάδοχο του «Book Of Bad Decisions» στα τέλη του έτους. Διαβάστε όλα όσα είπε ο drummer Jean-Paul Gaster. Οι Clutch πέρασαν το προηγούμενο διάστημα γράφοντας νέα μουσική, με τον drummer Jean-Paul Gaster να…

Αρχίζουν τον χειμώνα οι ηχογραφήσεις των νέων τραγουδιών.

Οι Clutch πρόκειται να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις για τον διάδοχο του «Book Of Bad Decisions» στα τέλη του έτους. Διαβάστε όλα όσα είπε ο drummer Jean-Paul Gaster.

Οι Clutch πέρασαν το προηγούμενο διάστημα γράφοντας νέα μουσική, με τον drummer Jean-Paul Gaster να δηλώνει πως οι ηχογραφήσεις του νέου δίσκου δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Detroit, ο drummer είπε πως το συγκρότημα από το Maryland πρόκειται να μπει στο studio «πιθανότατα μέσα στον χειμώνα». Η καραντίνα άλλωστε έδωσε την ευκαιρία στο group να αφοσιωθεί στο γράψιμο νέας μουσικής, καθώς όλα τα συναυλιακά σχέδια ακυρώθηκαν.

Οι Clutch ωστόσο έδωσαν ήδη μια διαδικτυακή συναυλία, ενώ σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου, ετοιμάζονται να δώσουν ακόμα μια.

«Κατά την διάρκεια αυτών των online συναυλιών, οι fans έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν το setlist των ονείρων τους» προσθέτει ο Gaster.

Το πρώτο διαδικτυακό live, Live From The Doom Saloon – Volume 1″ έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο.

Latest from TOP STORIES

Go to Top