ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Code Orange ανακοίνωσαν το νέο album «Underneath»

Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου. Οι Code Orange δύο χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «Forever» επιστρέφουν στην δισκογραφία με το «Underneath». Στην δημοσιότητα το video του ομότιτλου τραγουδιού σε σκηνοθεσία Max Moore. 14 τραγούδια συνθέτουν το νέο album των Αμερικανών modern metallers που θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου,…

Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου.

Οι Code Orange δύο χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «Forever» επιστρέφουν στην δισκογραφία με το «Underneath». Στην δημοσιότητα το video του ομότιτλου τραγουδιού σε σκηνοθεσία Max Moore.

14 τραγούδια συνθέτουν το νέο album των Αμερικανών modern metallers που θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου, οι οποίοι συνδυάζουν ιδανικά metal, hardcore, industrial και alt-rock.

Στιχουργικά ο δίσκος έχει αναφορές στον εγκλωβισμό του σύγχρονου ανθρώπου στον ψηφιακό κόσμο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής/drummer του συγκροτήματος, Jami Morgan.

Το νέο album των Code Orange βρίσκεται ανάμεσα στις 50 κυκλοφορίες του rockyourlife που περιμένουμε να ακούσουμε μέσα στο 2020.

Το tracklist του «Underneath»:
01. (deeperthanbefore)
02. Swallowing The Rabbit Hole
03. In Fear
04. You And You Alone
05. Who I Am
06. Cold Metal Place
07. Sulfur Surrounding
08. The Easy Way
09. Erasure Scan
10. Last Ones Left
11. Autumn And Carbine
12. Back Inside The Glass
13. A Sliver
14. Underneath

CODE ORANGE – UNDERNEATH

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top