Οι Coldplay ανακοίνωσαν το ντοκιμαντέρ «A Head Full Of Dreams»

R NEWS TEAM
Posted on Οκτώβριος 15, 2018, 7:00 πμ
35 secs

Η Amazon ανακοίνωσε το ντοκιμαντέρ «A Head Full Of Dreams» το οποίο θα περιλαμβάνει υλικό από την 20ετή πορεία του Αγγλικού συγκροτήματος.

Το film έχει πάρει το όνομά του από το ομώνυμο album της μπάντας του 2015 και θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά στις 16 του ερχόμενου μήνα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ.

Σκηνοθέτης του «A Head Full Of Dreams» είναι ο Matt Whitecross, ο άνθρωπος πίσω από το ντοκιμαντέρ των Oasis «Supersonic» το 2012, και σκηνοθέτης της βιογραφικής ταινίας για τον Ian Dury, «Sex & Drugs & Rock N Roll».

Ο Whitecross γνώρισε τα μέλη της μπάντας πριν ακόμα οι Coldplay σχηματιστούν και έχει στην κατοχή του αρκετό οπτικοακουστικό υλικό, από τις πρώτες πρόβες και τις πρώτες συναντήσεις της μπάντας. Έχει επίσης σκηνοθετήσει αρκετά από τα video clips της μπάντας, όπως τα «Paradise», «A Sky Full Of Stars» και «Adventures Of A Lifetime».

Το «A Head Full Of Dreams» κινηματογραφήθηκε κατά την διάρκεια της περιοδείας για την προώθηση του δίσκου.

Παράλληλα, οι Coldplay ανακοίνωσαν και την κυκλοφορία τριών νέων ζωντανών ηχογραφήσεων. Η πρώτη είναι η διασκευή στο κλασικό disco hit των Bee Gees «Stayin’ Alive», από την headline εμφάνιση του group στο Glastonbury το 2016. Τα άλλα δύο κομμάτια είναι τα «Us Against The World» και «Don’t Panic» ηχογραφήθηκαν σε Λειψία και Παρίσι αντίστοιχα.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST