ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Crippled Black Phoenix ανακοίνωσαν το album «Ellengæst»

Στο τέλος του μήνα το πρώτο δείγμα από τον νέο δίσκο. Το νέο τους album με τίτλο «Ellengæst» θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο από την Season Of Mist οι Crippled Black Phoenix. Στις 28 Ιουλίου το πρώτο δείγμα μέσα από τον δίσκο. «Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και…

Στο τέλος του μήνα το πρώτο δείγμα από τον νέο δίσκο.

Το νέο τους album με τίτλο «Ellengæst» θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο από την Season Of Mist οι Crippled Black Phoenix. Στις 28 Ιουλίου το πρώτο δείγμα μέσα από τον δίσκο.

«Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα το μοιραστούμε με τον κόσμο. Πρόκειται για την αυγή μιας νέας εποχής για τους Crippled Black Phoenix, και αγκαλιάζουμε αυτή την αλλαγή» θα πει αρχικά ο εγκέφαλος του συγκροτήματος, Justin Greaves.

Και συνεχίζει: «Τα νέα τραγούδια είναι μια συλλογή από σκέψεις και αισθήματα που συνδέονται με την ύπαρξή μας σε αυτό τον κόσμο, το πέρασμα μας σε άλλες διαστάσεις αλλά και το πόσο δυνατοί ή αδύναμοι αισθανόμαστε για τον χαμό αγαπημένων μας προσώπων».

Στην αρχή των ηχογραφήσεων του δίσκου, οι Crippled Black Phoenix έμειναν χωρίς πληκτρά και τραγουδιστή, με τον Justin Greaves, την τραγουδίστρια Belinda Kordic, τον κιθαρίστα Andy Taylor και την πολύ-οργανίστα Helen Stanley, να αναζητούν συνεργάτες στο δίκτυο των μουσικών και φίλων τους.

Ο δίσκος που θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 9 Οκτωβρίου, ηχογραφήθηκε στα Chapel Studios, στο Lincolnshire της Αγγλίας, με παραγωγούς τους Justin Greaves και Karl Daniel Lidén.

Το tracklist του «Ellengæst»:
01. House Of Fools
02. Lost
03. In The Night
04. Cry Of Love
05. Everything I Say
06. (–)
07. The Invisible Past
08. She’s In Parties

CRIPPLED BLACK PHOENIX – ELLENGAEST

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top