ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Crobot επιστρέφουν δισκογραφικά με το «Motherbrain»

Στις 23 Αυγούστου η κυκλοφορία του album. Την δισκογραφική επιστροφή τους ανακοίνωσαν οι Αμερικανοί rockers Crobot. Το συγκρότημα από την Pennsylvania θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου μέσω της Mascot Records το νέο του album με τίτλο «Motherbrain». Την παραγωγή του δίσκου έχει επιμεληθεί το ίδιο το συγκρότημα σε συνεργασία με…

Στις 23 Αυγούστου η κυκλοφορία του album.

Την δισκογραφική επιστροφή τους ανακοίνωσαν οι Αμερικανοί rockers Crobot.

Το συγκρότημα από την Pennsylvania θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου μέσω της Mascot Records το νέο του album με τίτλο «Motherbrain».

Την παραγωγή του δίσκου έχει επιμεληθεί το ίδιο το συγκρότημα σε συνεργασία με τον Corey Lowery, με το δελτίο τύπου να κάνει λόγο για τον πιο κλειστοφοβικό και σκοτεινό δίσκο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η μπάντα.

Ο frontman της μπάντας Brandon Yeagley τόνισε: «Προσπαθούμε να εξελίσσουμε τον ήχο μας σε κάθε album χωρίς όμως να χάνουμε την ταυτότητα μας. Ναι, ο δίσκος είναι ό,τι πιο σκοτεινό έχουμε κάνει, τόσο στιχουργικά όσο και συνθετικά. Παραμένει όμως ένα Crobot album».

Για του λόγου το αληθές, οι Crobot έδωσαν στην δημοσιότητα το «Low Life», πρώτο single μέσα από τον δίσκο.

Το tracklist του «Motherbrain»:
01. Burn
02. Keep Me Down
03. Drown
04. Low Life
05. Alpha Dawg
06. Stoning the Devil
07. Gasoline
08. Destroyer
09. Blackout
10. After Life
11. The Hive

Crobot – Motherbrain artwork

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top