ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Cult Of Luna ανακοίνωσαν το album «The Raging River»

Στις 5 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «The Raging River» ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς οι Cult Of Luna. Όλες οι πληροφορίες για τον διάδοχο του «A Dawn To Fear». Δύο χρόνια μετά το καταπληκτικό τελευταίο τους album,…

Στις 5 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «The Raging River» ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς οι Cult Of Luna. Όλες οι πληροφορίες για τον διάδοχο του «A Dawn To Fear».

Δύο χρόνια μετά το καταπληκτικό τελευταίο τους album, οι Σουηδοί επιστρέφουν δισκογραφικά με το όγδοο studio album τους. Το «The Raging River» θα είναι διαθέσιμο στις 5 Φεβρουαρίου 2021 με τις προ-παραγγελίες να τρέχουν ήδη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Ο εγκέφαλος του συγκροτήματος Johaness Persson τόνισε για το album: «Ο νέος δίσκος λειτουργεί περισσότερο ως γέφυρα. Είναι το σημείο που πρέπει να περάσουμε για να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε με το «A Dawn To Fear». Η διαδικασία σύνθεση ήταν παρόμοια και ήταν αυτή που μας οδήγησε στο «The Raging River». Ήταν σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία».

Ο Persson προσθέτει για την σύνθεση του νέου album: «Αφήσαμε το ένστικτό μας να μας οδηγήσει. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι».

Η έκπληξη στο «The Raging River» δεν είναι άλλη από την συμμετοχή του Mark Lanegan, για τον οποίο ο Persson δήλωσε: «Είμαστε fans του Mark Lanegan εδώ και χρόνια. Όταν το 2005 γράψαμε το τραγούδι «And With Her Came The Birds» είχαμε την φωνή του στο μυαλό μας και ο τίτλος που του είχαμε δώσει τότε ήταν «The Lanegan Song». Ήμασταν άπειροι και λίγο πάνω από τα 20 και όλο αυτό μας απέτρεψε από το να του ζητήσουμε να τραγουδήσει για εμάς. Μας πήρε 15 χρόνια για να το κάνουμε. Το να ακούμε την φωνή του στο «Inside Of A Dream» είναι για εμάς ένα όνειρο».

Διαβάστε ακόμα: Δείτε την ταινία μικρού μήκους που συνοδεύει το «A Dawn To Fear».

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το «The Raging River» εδώ.

Το tracklist του «The Raging River»:
01. Three Bridges
02. What I Leave Behind
03. Inside Of A Dream (featuring Mark Lanegan)
04. I Remember
05. Wave After Wave

 

CULT OF LUNA - THE RAGING RIVER
CULT OF LUNA – THE RAGING RIVER

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top