ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Cure έχουν στα σκαριά τρία νέα studio albums!

Ο Robert Smith αποκαλύπτει… Σοβαρές αποκαλύψεις σχετικά με το δισκογραφικό μέλλον των Cure έκανε ο Robert Smith, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Zocalo. Ο frontman των gothic rock θρύλων αποκάλυψε πως η μπάντα του δουλεύει πάνω σε τρία νέα albums, με το πρώτο από αυτά μάλιστα να αναμένεται να κυκλοφορήσει…

Ο Robert Smith αποκαλύπτει…

Σοβαρές αποκαλύψεις σχετικά με το δισκογραφικό μέλλον των Cure έκανε ο Robert Smith, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Zocalo.

Ο frontman των gothic rock θρύλων αποκάλυψε πως η μπάντα του δουλεύει πάνω σε τρία νέα albums, με το πρώτο από αυτά μάλιστα να αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους!

«Είναι αλήθεια πως ετοιμάζω τρία νέα albums. Το πρώτο αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα» αποκάλυψε ο Smith, για να προσθέσει «Ενδεχομένως το πρώτο single να βγει μέσα στα Χριστούγεννα ή λίγο νωρίτερα. Έχει τίτλο «Live From The Moon», αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως αυτός θα αλλάξει».

«Το δεύτερο album έχει προχωρήσει αρκετά και θα περιλαμβάνει πιο ελεύθερα μουσικά κομμάτια, με έντονο το live feeling και δυνατό ήχο» συνέχισε ο Smith.

Σε ότι έχει να κάνει με τον τρίτο δίσκο, ο 60χρονος ηγέτης των Cure είπε: «Θα είναι ένα τρελό noise album βασισμένο σε ήχους πάνω στην σκηνή και όχι μόνο, στους οποίους όμως δεν δίνουμε τόση σημασία».

Οι Cure έχουν να κυκλοφορήσουν δίσκο από το «4:13 Dream» του 2008, με τον Smith να δηλώνει πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου το πρώτο album να κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά: «Θα απογοητευτώ αν δεν το βγάλουμε μέσα στο 2019. Αυτή είναι η πρόθεση μου. Χρειαζόμαστε ακόμα ένα session μέσα στο studio και είμαστε έτοιμοι».

Μέχρι τότε, οι fans των Cure μπορούν να αποκτήσουν το νέο concert film της μπάντας «CURÆTION-25: From There To Here | From Here To There», με το limited edition boxset να περιλαμβάνει και το «ANNIVERSARY: 1978-2018 Live In Hyde Park London».

Latest from TOP STORIES

Go to Top