ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Cure υπόσχονται «το πιο συναισθηματικά φορτισμένο και θλιμμένο album τους»

Το συγκρότημα ανεβάζει τις προσδοκίες μας για το νέο album. Η προσμονή για το νέο album των Cure είναι τεράστια, με το συγκρότημα να ανεβάζει τις προσδοκίες των fans με κάθε ευκαιρία κάνοντας λόγο για «ένα θλιμμένο και συναισθηματικά φορτισμένο album». Ο Roger O’ Donnell μίλησε στο Classic Pop για…

Το συγκρότημα ανεβάζει τις προσδοκίες μας για το νέο album.

Η προσμονή για το νέο album των Cure είναι τεράστια, με το συγκρότημα να ανεβάζει τις προσδοκίες των fans με κάθε ευκαιρία κάνοντας λόγο για «ένα θλιμμένο και συναισθηματικά φορτισμένο album».

Ο Roger O’ Donnell μίλησε στο Classic Pop για τον δίσκο, λέγοντας πως «είναι ένας εκπληκτικός δίσκος».

Ο O’ Donnell αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι Cure δεν έχουν κυκλοφορήσει νέα μουσική εδώ και 12 χρόνια, τονίζοντας την ανάγκη να βγει επιτέλους ένας νέος δίσκος: «Μερικά χρόνια πριν είχα πει στον Robert (σ.σ. Robert Smith, frontman των Cure) ότι πρέπει να γράψουμε ένα νέο album το οποίο θα είναι το πιο θλιμμένο και πιο συναισθηματικά φορτισμένο μας εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχει πίεση για το ότι δεν έχουμε κάνει κάτι εδώ και τόσα χρόνια αλλά είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Οι fans μας ας κάνουν λίγη υπομονή ακόμα».

Latest from TOP STORIES

Go to Top