ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Deaf Radio όπως δεν τους έχετε ξανακούσει

Το συγκρότημα επανεφεύρει τον εαυτό του. Αν κατά τη διάρκεια του lockdown οι Deaf Radio χρειάστηκε να σπάσουν την καραντίνα, ήταν για καλό σκοπό! Μετά την ακύρωση της τρίτης τους Ευρωπαϊκής περιοδείας λόγω της πανδημίας, αποφάσισαν να υλοποιήσουν ένα πείραμα που σκέφτονταν καιρό: Να ξαναορίστουν τα κομμάτια τους, αφαιρώντας δομικά…

Το συγκρότημα επανεφεύρει τον εαυτό του.

Αν κατά τη διάρκεια του lockdown οι Deaf Radio χρειάστηκε να σπάσουν την καραντίνα, ήταν για καλό σκοπό! Μετά την ακύρωση της τρίτης τους Ευρωπαϊκής περιοδείας λόγω της πανδημίας, αποφάσισαν να υλοποιήσουν ένα πείραμα που σκέφτονταν καιρό: Να ξαναορίστουν τα κομμάτια τους, αφαιρώντας δομικά στοιχεία όπως τα τύμπανα και οι overdriven κιθάρες!

Το τελικό αποτέλεσμα λέγεται «Reworked» και μας παρουσιάζεται σε ένα υπέροχο video του Έβαν Μαραγκουδάκη (υπεύθυνος και για το video του «Animals»), κινηματογραφημένο ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ στο studio της Mellowsophy Music.

Δείτε το:

Τέσσερα τραγούδια απογυμνώνονται από ηλεκτρισμό, και ενισχύονται από έναν minimal λυρισμό που ούτως ή άλλως υποβόσκει και στις συμβατικές εκτελέσεις τους, σε ένα αποτέλεσμα «έξω από τις γραμμές» όπως το χαρακτηρίζουν και οι ίδιοι.

«το «Reworked» είναι μια προσπάθεια να επανεφεύρουμε μέρος του υλικού μας. Να αφήσουμε να εμφανιστούν και άλλες μουσικές πτυχές μας. Ήταν μια σκοτεινή περίοδος και πηγαία μας βγήκε μια πιο ήπια, minimal αισθητική από αυτή των ηλεκτρικών εκτελέσεων. Με τις περιοδείες του παρελθόντος να φαντάζουν μακρινή ανάμνηση, αποφασίσαμε να κινηματογραφήσομε το εγχείρημα, σε μια προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή με το κοινό, μέχρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε στον δρόμο».

Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Γρηγόρη Μάγο, υπεύθυνο και για την παραγωγή του «Modern Panic».

Ακολουθήστε τους Deaf Radio στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Οι Dead Radio στο Facebook
Ακολουθήστε τους Deaf Radio στο Instagram

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top