ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Deep Purple κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Nothing At All»

Ακόμα ένα δείγμα μέσα από το επερχόμενο «Whoosh!». Οι Deep Purple έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα το νέο τους single «Nothing At All», μέσα από το επερχόμενο album τους «Whoosh!». Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Μετά τα «Throw My Bones» και «Man Alive», οι βετεράνοι rockers κυκλοφορούν ακόμα…

Ακόμα ένα δείγμα μέσα από το επερχόμενο «Whoosh!».

Οι Deep Purple έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα το νέο τους single «Nothing At All», μέσα από το επερχόμενο album τους «Whoosh!». Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Μετά τα «Throw My Bones» και «Man Alive», οι βετεράνοι rockers κυκλοφορούν ακόμα ένα single μέσα από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, αφήνοντας για ακόμα μια φορά εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο παραγωγός Bob Ezrin δούλεψε για ακόμα μια φορά με τους βετεράνους rockers για το 21ο τους album, για το οποίο είπε πως «Οι Deep Purple βάζουν ξανά το Deep στο Purple», θέλοντας να τονίσει πως οι βετεράνοι rockers επιστρέφουν για τα καλά στον κλασικό τους ήχο.

Το tracklist του «Whoosh!»:
01. Throw My Bones
02. Drop The Weapon
03. We’re All The Same In The Dark
04. Nothing At All
05. No Need To Shout
06. Step By Step
07. What the What
08. The Long Way Around
09. The Power of the Moon
10. Remission Possible
11. Man Alive
12. And the Address
13. Dancing In My Sleep

DEEP PURPLE – WHOOSH!

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top