ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Deftones επανακυκλοφορούν το «White Pony» με νέα μίξη

Η νέα μίξη του δίσκου θα τιτλοφορείται «Black Stallion». Οι Deftones θα γιορτάσουν την επέτειο των 20 ετών από την κυκλοφορία του «White Pony» με το album να επανακυκλοφορεί και σε νέα μίξη, η οποία θα τιτλοφορείται «Black Stallion». Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από το συγκρότημα. Παράλληλα με το…

Η νέα μίξη του δίσκου θα τιτλοφορείται «Black Stallion».

Οι Deftones θα γιορτάσουν την επέτειο των 20 ετών από την κυκλοφορία του «White Pony» με το album να επανακυκλοφορεί και σε νέα μίξη, η οποία θα τιτλοφορείται «Black Stallion». Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από το συγκρότημα.

Παράλληλα με το νέο τους album, το οποίο έχει ήδη ηχογραφηθεί και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, οι Deftones έχουν στα σκαριά ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον project. Το τρίτο τους album «White Pony» γίνεται φέτος 20 ετών και το group πρόκειται να το επανακυκλοφορήσει, έχοντας παράλληλα και μια νέα εκδοχή του η οποία θα έχει τίτλο «Black Stallion».

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο frontman των Αμερικανών, Chino Moreno, ο οποίος είπε ότι ένας από τους ανθρώπους που θα δουλέψουν για το project θα είναι ο DJ Shadow.

«Θα συμμετέχουν αρκετοί σε αυτή την επανακυκλοφορία» είπε ο Moreno, μη δίνοντας ωστόσο περισσότερες πληροφορίες.

Οι Deftones αναμένεται να ανακοινώσουν επίσημα τα πλάνα του για την επανακυκλοφορία του «White Pony» σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top