Οι Deftones φουλάρουν για το νέο τους album

R NEWS TEAM
Posted on Μάιος 15, 2018, 11:30 πμ
21 secs

Ο Chino Moreno μιλάει για τον διάδοχο του «Gore».

Οι Deftones έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στο νέο τους album το οποίο θα διαδεχθεί το καταπληκτικό «Gore» του 2016.

Το συγκρότημα έχει ήδη έτοιμο υλικό, με τον frontman της μπάντας Chino Moreno να μοιράζεται κάποιες από τις σκέψεις του με το Rock.com. Ο τραγουδιστής των Αμερικανών τόνισε πως η μπάντα έχει γράψει ήδη κάποια κομμάτια με το αποτέλεσμα να είναι αρκετά «δυναμικό»: «Έχουμε έτοιμα 6-7 τραγούδια. Η διαδικασία συνεχίζεται. Κάθε μας δίσκος είναι μια φωτογραφία της στιγμής στην οποία βρίσκεται η μπάντα. Στο ντεμπούτο μας «Adrenaline» το 1995 ήμασταν παιδιά, ενώ στο «White Pony» του 2000 είχαμε κάπως ωριμάσει» είπε ο Moreno.

Και πρόσθεσε: «Πλέον είμαστε μεγαλύτεροι σε ηλικία, αλλά συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε. Θέλουμε να γράφουμε riffs και μελωδίες».

Οι Deftones μπήκαν στο studio νωρίτερα από ότι υπολόγιζαν και μάλιστα έχουν μοιραστεί με τους fans τους φωτογραφικό υλικό από την διαδικασία της δημιουργίας του νέου τους δίσκου.

Θυμίζουμε πως το 2017, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος είχε τονίσει πως οι Deftones θα κάνουν ένα διάλειμμα και πως το συγκρότημα «δεν θα βρίσκεται μαζί μας για πάντα».

Someone say jam?! #deftones #backatit #fujixt2 #fujifilm #xt2

A post shared by Deftones (@deftones) on

ESPxSRC #deftones #espguitars #fujifilm #fujixt2 #xt2

A post shared by Deftones (@deftones) on

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST