ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Deftones κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Genesis»

Deftones: Πρεμιέρα έκανε το video clip του «Genesis». Οι Deftones κυκλοφόρησαν το «Genesis», δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album τους «Ohms». Δείτε το video clip του νέου τραγουδιού. Στις 25 Σεπτεμβρίου μέσω της Reprise η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Τέσσερις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του ένατου album…

Deftones: Πρεμιέρα έκανε το video clip του «Genesis».

Οι Deftones κυκλοφόρησαν το «Genesis», δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album τους «Ohms». Δείτε το video clip του νέου τραγουδιού. Στις 25 Σεπτεμβρίου μέσω της Reprise η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Τέσσερις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του ένατου album τους και το video clip του ομότιτλου τραγουδιού, οι Deftones επιστρέφουν με το νέο, δεύτερο single του δίσκου, με τίτλο «Genesis», το video clip του οποίου έκανε πρεμιέρα.

Την σκηνοθεσία του «Genesis» έκανε ο Sebastian Kökow, με την μπάντα να παρουσιάζει το τραγούδι σε ένα δυστοπικό, παραμορφωμένο και μονοχρωματικό περιβάλλον.

Δείτε το:

Την παραγωγή του «Ohms» έχει κάνει ο Terry Date, ο οποίος κάθεται ξανά πίσω από την κονσόλα για λογαριασμό του συγκροτήματος μετά τα «Around The Fur», «White Pony» και το ομότιτλο. Σε αντίθεση με το «Gore», ο Chino Moreno τόνισε στο Kerrang! ότι το «Ohms» αποτελεί συνολική συνθετική προσπάθεια, με όλα τα μέλη να συνεισφέρουν ιδέες για τα νέα τραγούδια, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ένα σαφώς πιο heavy album σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Διαβάστε ακόμα: Οι Palms είναι εδώ σύμφωνα με τον Chino Moreno

Μιλώντας στο NME για τον δίσκο, ο frontman Chino Moreno τόνισε μεταξύ άλλων ότι παρά την απαισιοδοξία που βγάζουν οι περισσότεροι από τους στίχους, στο τέλος υπάρχει μια νότα αισιοδοξίας, τονίζοντας πως «οι καιροί αλλάζουν ανάλογα με τις αποφάσεις που παίρνουμε».

Οι Deftones ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι με αφορμή την 20η επέτειο από την κυκλοφορία του κλασικού τους πλέον «White Pony», θα ρίξουν στην αγορά ξανά τον δίσκο με αρκετό επιπλέον υλικό και με ένα extra CD με remixes το οποίο θα τιτλοφορείται «Black Stallion».

Το tracklist του «Ohms»:
01. Genesis
02. Ceremony
03. Urantia
04. Error
05. The Spell Of Mathematics
06. Pompeji
07. This Link Is Dead
08. Radiant City
09. Headless
10. Ohms

Deftones Ohms
DEFTONES – OHMS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top