ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Deftones ολοκλήρωσαν το νέο τους album και θέλουν να το κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο

Ο drummer Abe Cunningham μιλάει για τον επερχόμενο δίσκο. Οι Deftones έχουν ολοκληρώσει την ηχογράφηση του ένατου album τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει σίγουρα μέσα στο 2020, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του drummer Abe Cunningham. Σεπτέμβριο ο πιθανότερος μήνας της κυκλοφορίας του. Η πανδημία προκάλεσε αρκετές καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των…

Ο drummer Abe Cunningham μιλάει για τον επερχόμενο δίσκο.

Οι Deftones έχουν ολοκληρώσει την ηχογράφηση του ένατου album τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει σίγουρα μέσα στο 2020, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του drummer Abe Cunningham. Σεπτέμβριο ο πιθανότερος μήνας της κυκλοφορίας του.

Η πανδημία προκάλεσε αρκετές καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των Deftones, οι οποίοι όμως κατάφεραν τελικά να ολοκληρώσουν την δουλειά τους για τον διάδοχο του «Gore».

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε ο Abe Cunningham, drummer του συγκροτήματος, το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει σίγουρα το νέο του album μέσα στην χρονιά, με πιθανότερο μήνα τον Σεπτέμβριο.

«Η διαδικασία της μίξης ήταν η πιο δύσκολη γιατί έπρεπε να δουλεύουμε εν μέσω καραντίνας» αποκάλυψε στο Download TV ο Αμερικανός drummer.

Και πρόσθεσε: «Δουλέψαμε για ακόμα μια φορά με τον Terry Date, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά μαζί μας σε παλιότερα albums. Ήταν λίγο δύσκολο καθώς βρισκόταν στο Seattle, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά».

Ο Cunningham τόνισε την σημασία που έχει να βρίσκεται όλο το συγκρότημα μαζί στην διαδικασία ολοκλήρωσης ενός δίσκου: «Είναι πολύ καλύτερα όταν βρισκόμαστε όλοι στο studio. Μπορούμε να συμφωνήσουμε, να διαφωνήσουμε και να καταλήξουμε σε μια λύση. Ακόμα και έτσι όμως, όλα πήγαν καλά».

Για την ημερομηνία κυκλοφορίας: «Δεν έχω κάτι σίγουρο, αλλά έχω ακούσει κάτι για τον Σεπτέμβριο. Σίγουρα πάντως θα είναι μέσα στο 2020».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο Cunningham αναφέρθηκε και στο album «Eros», το οποίο ξεκίνησε η μπάντα να δουλεύει πριν από το τραγικό ατύχημα του μπασίστα Chi Cheng, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του το 2013.

«Ο δίσκος τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Υπάρχουν κάποια τραγούδια και έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουμε ένα EP με 4-5 τραγούδια».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο album των Deftones αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top