ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Devildriver ανακοίνωσαν το νέο τους album «Dealing With Demons I»

Ακούστε το νέο τους single «Keep Away From Me». Οι Devildriver έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του νέου τους album με τίτλο «Dealing With Demons I», το οποίο θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη. Στις 9 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του πρώτου μέρους. Ακούστε το νέο single «Keep Away From Me». Το…

Ακούστε το νέο τους single «Keep Away From Me».

Οι Devildriver έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του νέου τους album με τίτλο «Dealing With Demons I», το οποίο θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη. Στις 9 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του πρώτου μέρους. Ακούστε το νέο single «Keep Away From Me».

Το «Dealing With Demons I» είναι το πρώτο album με αυθεντικό υλικό από τους Devildriver, μετά το «Trust No One» του 2016. Θυμίζουμε πως το 2018 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το album «Outlaws ‘Till The End, Vol.1» στο οποίο το συγκρότημα διασκεύαζε country τραγούδια.

Πρώτο δείγμα γραφής από το επερχόμενο album είναι το single «Keep Away From Me», το lyric video του οποίου έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες:

Ο εγκέφαλος της μπάντας Dez Fafara συνδέει το τραγούδι με τις κοινωνικές αποστάσεις που καλούμαστε να κρατήσουμε όλοι μας την εποχή της πανδημίας: «Εγώ ήμουν έτσι πάντα. Έχω μάθει να ζω με την αγοραφοβία μου. Οι στίχοι μιλάνε για αυτό και για μένα είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό».

Για τις δυσκολίες των μουσικών και των συγκροτημάτων, ο Fafara είπε: «Σαν καλλιτέχνες οφείλουμε να βγούμε μπροστά και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Είναι δύσκολο γιατί πιεζόμαστε, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε και δεν μπορούμε να παίξουμε την μουσική μας ζωντανά, αλλά πρέπει μέσω της τέχνης μας να το ξεπεράσουμε».

Ο Fafara εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για το νέο album: «Αυτό είναι ένα concept που θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη. Πιστεύω πως όταν ο κόσμος ακούσει τα νέα τραγούδια θα ανυπομονεί για την συνέχεια. Προσπαθήσαμε να εξελίξουμε περισσότερο τον ήχο μας και νομίζω τα καταφέραμε».

Το δεύτερο μέρος του «Dealing With Demons» αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μισά της επόμενης χρονιάς.

Το tracklist του «Dealing With Demons I»:
01. Keep Away From Me
02. Vengeance Is Clear
03. Nest Of Vipers
04. Iona
05. Wishing
06. You Give Me A Reason To Drink (feat. Simon Blade Fafara)
07. Witches
08. Dealing With Demons
09. The Damned Don’t Cry
10. Scars Me Forever

DEVILDRIVER – DEALING WITH DEMONS I

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top