ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Dimmu Borgir επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Στο Principal Club Theater στις 24 Σεπτεμβρίου και στο Piraeus 117 Academy στις 25 Σεπτεμβρίου 2019. Δεκαέξι ακριβώς χρόνια μετά τις δύο ιστορικές συναυλίες που είχαν δώσει τον Σεπτέμβριο του 2003 στο ΡΟΔΟΝ και στον Μύλο, οι Dimmu Borgir θα βρεθούν ξανά στη χώρα μας για ακόμα ένα black metal διήμερο,…

Στο Principal Club Theater στις 24 Σεπτεμβρίου και στο Piraeus 117 Academy στις 25 Σεπτεμβρίου 2019.

Δεκαέξι ακριβώς χρόνια μετά τις δύο ιστορικές συναυλίες που είχαν δώσει τον Σεπτέμβριο του 2003 στο ΡΟΔΟΝ και στον Μύλο, οι Dimmu Borgir θα βρεθούν ξανά στη χώρα μας για ακόμα ένα black metal διήμερο, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου. Το Principal Club Theater την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και στο Piraeus 117 Academy την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτούν το μεγαλύτερο black metal συγκρότημα, το οποίο επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα διαβολικό έργο τέχνης, το νέο τους άλμπουμ «Eonian» και τις διάσημες επιτυχίες τους για περισσότερα από 25 χρόνια ιστορίας της μπάντας!

Tα εισιτήρια για τις 2 εμφανίσεις των Νορβηγών κυμαίνονται ως εξής:

30 (γενική είσοδος), 45 (VIP) για Θεσσαλονίκη
30 (γενική είσοδος), 35 (μπαλκόνι), 45 (VIP) για Αθήνα

Εισιτήρια: https://eventation.pro/dimmuborgir.html

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top