ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Disturbed διασκευάζουν το «If I Ever Lose My Faith In You» του Sting

Οι Disturbed ξανακάνουν επιτυχία το «If I Ever Lose My Faith In You». Οι Disturbed έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip της διασκευής του «If I Ever Lose My Faith In You» του Sting! Στον δρόμο που χάραξαν το 2015 με την διασκευή του «The Sound Of Silence» οι Αμερικανοί…

Οι Disturbed ξανακάνουν επιτυχία το «If I Ever Lose My Faith In You».

Οι Disturbed έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip της διασκευής του «If I Ever Lose My Faith In You» του Sting! Στον δρόμο που χάραξαν το 2015 με την διασκευή του «The Sound Of Silence» οι Αμερικανοί modern metallers.

Το τραγούδι βρίσκεται στο τέταρτο album του Sting με τίτλο «The Summoner’s Tales» που κυκλοφόρησε το 1993, με το συγκρότημα να τονίζει στην ανακοίνωση του: «Πάντοτε αγαπούσαμε αυτό το τραγούδι. Αν και κυκλοφόρησε αρκετά χρόνια πριν, θεωρούμε ότι σήμερα είναι πολύ επίκαιρο».

We Are All Disturbed: Ακούμε και αξιολογούμε την δισκογραφία των Disturbed

Οι Disturbed προσθέτουν: «Το κομμάτι μιλάει για την έλλειψη πίστης ανάμεσα στους ανθρώπους και το πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις μεταξύ μας. Αν και ακούγεται αρκετά πεσιμιστικό, μας θυμίζει πως μπορούμε να σώσουμε ο ένας τον άλλον, ειδικά σε περίεργους καιρούς όπως αυτοί που διανύουμε σήμερα».

Το video του «If I Ever Lose My Faith In You» έκανε πρεμιέρα σήμερα:

Οι Disturbed έχουν παρελθόν στις pop διασκευές. Εκτός από το «The Sound Of Silence» των Simon & Garfunkel στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει και αυτές στο «Shout» των Tears For Fears και «Land Of Confusion» των Genesis.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ο David Draiman δήλωσε στο Download TV πως το συγκρότημα δουλεύει πάνω στον διάδοχο του «Evolution», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Ο Draiman τόνισε την σημασία του να βρίσκεται το συγκρότημα στο studio: «Όλα αυτά τα συμπιεσμένα αρχεία που στέλνουμε μεταξύ μας σίγουρα μας προσφέρουν ευκολία, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την φυσική παρουσία στον χώρο ηχογραφήσεων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έναρξη της πανδημίας, ένα παλιότερο κομμάτι των Disturbed, το «Down With The Sickness», έγινε ξανά επιτυχία και μπήκε στα charts. Χαρακτηριστικό είναι πως τα streams του κομματιού στις Ηνωμένες Πολιτείες το συγκεκριμένο διάστημα άγγιξαν τα 3 εκατομμύρια!

Το «Down With The Sickness» κυκλοφόρησε ως single στις 31 Οκτωβρίου 2000 και ήταν το πρώτο πλατινένιο για τους Disturbed.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top