ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Disturbed δουλεύουν πάνω στον διάδοχο του «Evolution»

Οι δηλώσεις του David Draiman στο Download TV. Ο David Draiman, frontman των Disturbed, αποκάλυψε πως το συγκρότημα του δουλεύει πάνω στο album που θα διαδεχθεί το «Evolution» του 2018. Όλα όσα είπε στην κάμερα του Download TV. Πάνω στο νέο τους album δούλεψαν το προηγούμενο διάστημα οι Disturbed, έστω…

Οι δηλώσεις του David Draiman στο Download TV.

Ο David Draiman, frontman των Disturbed, αποκάλυψε πως το συγκρότημα του δουλεύει πάνω στο album που θα διαδεχθεί το «Evolution» του 2018. Όλα όσα είπε στην κάμερα του Download TV.

Πάνω στο νέο τους album δούλεψαν το προηγούμενο διάστημα οι Disturbed, έστω και αν λόγω της πανδημίας δεν είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στο studio. Μιλώντας στην κάμερα του Download TV, ο David Draiman αποκάλυψε πως το διάστημα της καραντίνας έδωσε την ευκαιρία στο group να εργαστεί πάνω στις ιδέες των νέων τραγουδιών.

Ο Αμερικανός frontman αποκάλυψε πως υπάρχουν ήδη κάποιες ιδέες, χωρίς όμως να έχουμε κάτι χειροπιαστό: «Εκτός από ένα κομμάτι το οποίο βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του και είναι καταπληκτικό, συνεχίζουμε να επεξεργαζόμαστε ιδέες που έχουμε».

Ο Draiman τόνισε την σημασία του να βρίσκεται το συγκρότημα στο studio: «Όλα αυτά τα συμπιεσμένα αρχεία που στέλνουμε μεταξύ μας σίγουρα μας προσφέρουν ευκολία, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την φυσική παρουσία στο studio».

Οι Disturbed αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την επετειακή τους περιοδεία για τα 20 χρόνια του «The Sickness», του πλέον επιτυχημένου τους album.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife στην δισκογραφία των Disturbed.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top