ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Dream Theater ενημερώνουν τους fans για το νέο album

Το πρώτο των prog metal γιγάντων με την InsideOut Music. Ο τραγουδιστής James LaBrie και ο κιθαρίστας John Petrucci σε video μήνυμά τους ενημέρωσαν τους fans των Dream Theater σχετικά με την πορεία ολοκλήρωσης του νέου τους album. Ο διάδοχος του «The Astonishing» βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης, με το συγκρότημα…

Το πρώτο των prog metal γιγάντων με την InsideOut Music.

Ο τραγουδιστής James LaBrie και ο κιθαρίστας John Petrucci σε video μήνυμά τους ενημέρωσαν τους fans των Dream Theater σχετικά με την πορεία ολοκλήρωσης του νέου τους album.

Ο διάδοχος του «The Astonishing» βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης, με το συγκρότημα να έχει μπει ήδη στο studio για την ηχογράφηση των νέων τραγουδιών.

Στο video ο LaBrie τονίζει: «Βρισκόμαστε στο studio εδώ και μια εβδομάδα. Όλοι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και επικοινωνούμε καλά μεταξύ μας».

Ο Petrucci πρόσθεσε: «Το vibe είναι πολύ καλό και η ατμόσφαιρα μεταξύ μας ιδανική. Υπάρχουν πολλές ιδέες και ήμασταν πολύ παραγωγικοί, κάτι που θεωρώ πολύ ελπιδοφόρο».

Για το μουσικό ύφος του δίσκου, ο James LaBrie δήλωσε: «Είναι heavy. Πρόκειται για ένα επιθετικό album».

Ο Petrucci από μεριάς του είπε: «Όλοι οι πυλώνες των Dream Theater είναι εδώ. Η μουσική μας είναι heavy, είναι μελωδική, είναι progressive και επική. Όλα τα κλασικά στοιχεία, οι πυλώνες όπως είπα των Dream Theater, βρίσκονται εδώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Dream Theater αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τον τόπο ηχογράφησης των νέων κομματιών.

Πρόσφατα ο John Petrucci τόνισε πως ο νέος δίσκος θα είναι επηρεασμένος από την «Images, Words & Beyond» περιοδεία, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία του κλασικού τους album «Images & Words».

Το επερχόμενο, 14ο συνολικά, studio album των Dream Theater θα είναι το πρώτο με την θυγατρική της Sony Music, InsideOut Music.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top