Οι Echo And The Bunnymen προσπάθησαν να μεταθέσουν συναυλία τους για να δουν τον τελικό του Champions League!

R NEWS TEAM
Posted on Μάιος 11, 2018, 7:00 πμ
30 secs

Σε μια απίστευτη γκάφα έπεσαν οι Echo And The Bunnymen προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League και τις προσπάθειες της αγαπημένης τους Liverpool εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συγκρότημα έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες τη νέα περιοδεία του στη Μεγάλη Βρετανία, με το show στο Birmingham να ήταν προγραμματισμένο για τις 26 Μαΐου. Την ίδια μέρα ωστόσο η Liverpool θα αγωνίζεται στον τελικό του Champions League, με το συγκρότημα να έχει εκεί το μυαλό του.

Προκειμένου λοιπόν τα μέλη της μπάντας να δουν τον αγώνα αποφάσισαν να μεταθέσουν το προγραμματισμένο show στο Birmingham από το Σάββατο 26 Μαΐου για την Τρίτη 29 του ίδιου μήνα, γεγονός που προκάλεσε την οργή των φίλων της μπάντας.

Το αρχικό μήνυμα των Echo And The Bunnymen στο Facebook έλεγε: «Λυπούμαστε αλλά θα πρέπει να μεταθέσουμε το show μας στο Birmingham Symphony Hall που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 26 Μαΐου. Η νέα ημερομηνία είναι για την Τρίτη 29 Μαΐου με τα εισιτήρια να ισχύουν κανονικά. Τόσο οι οπαδοί μας όσο και η Liverpool βρίσκονται στην καρδιά μας και αποφασίσαμε πως δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε μια συναυλία την στιγμή που η αγαπημένη μας ομάδα αγωνίζεται στον τελικό του Champions League. Ζητήσαμε από την UEFA να μεταθέσει τον τελικό, όμως το αίτημά μας απορρίφθηκε. Θέλουμε πάντα να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας, όμως σε αυτή την περίπτωση το μυαλό μας θα είναι αλλού. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε».

We’re really sorry but we are going to switch the Birmingham Symphony Hall show on Saturday 26th May. The show will move…

Gepostet von Echo and the Bunnymen am Mittwoch, 9. Mai 2018

Λίγο αργότερα ωστόσο, και μετά από τα δεκάδες μηνύματα οργής από fans που είχαν προγραμματίσει να βρίσκονται στο Birmingham για τη συναυλία, η μπάντα αναγκάστηκε να πάρει πίσω την απόφαση της και να δώσει κανονικά το show στο Birmingham.

Η νέα ανακοίνωση ανέφερε: «Προς όλους τους fans μας αναφορικά με το show στο Birmingham: Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Σάββατο 26 Μαΐου. Μετά τις αντιδράσεις των οπαδών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφασίσαμε να κρατήσουμε το αρχικό πρόγραμμα. Λυπούμαστε για την όποια αναστάτωση προκαλέσαμε με την στάση μας».

A message to our fans about our Birmingham show:Our Birmingham Symphony Hall show will now still go ahead on the…

Gepostet von Echo and the Bunnymen am Donnerstag, 10. Mai 2018

Αρκετοί fans πάντως της μπάντας συνέχισαν να «πυροβολούν» με μηνύματα οργής το συγκρότημα, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μετά την πρώτη ανακοίνωση αναγκάστηκαν να ακυρώσουν ξενοδοχεία και μετακίνηση για το live.

Χαρακτηριστικό μήνυμα οπαδού έγραφε: «Μάλιστα… τώρα ακυρώσαμε το ξενοδοχείο και την μετακίνηση για τη συναυλία και κάναμε άλλα σχέδια για το σαββατοκύριακο. Απίστευτο μπάχαλο».

Οι Echo And The Bunnymen θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album «The Stars, The Oceans And The Moon» στις 5 Οκτωβρίου.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST