ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Electric Wizard επιστρέφουν στην Αθήνα τον Φεβρουάριο!

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019! Πριν από λίγη ώρα η 3 Shades Of Black ανακοίνωσε την επιστροφή των Electric Wizard στην Ελλάδα! Οι άρχοντες του τρόμου, προπάτορες αυτού που ονομάζουμε doom-stoner, ένα εκ των σημαντικότερων σχημάτων του γενικότερου heavy rock στερεώματος, οι Βρετανοί τιτάνες Electric Wizard, επιστρέφουν εμφατικά στην Ελλάδα το…

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019!

Πριν από λίγη ώρα η 3 Shades Of Black ανακοίνωσε την επιστροφή των Electric Wizard στην Ελλάδα!

Οι άρχοντες του τρόμου, προπάτορες αυτού που ονομάζουμε doom-stoner, ένα εκ των σημαντικότερων σχημάτων του γενικότερου heavy rock στερεώματος, οι Βρετανοί τιτάνες Electric Wizard, επιστρέφουν εμφατικά στην Ελλάδα το 2019 με ένα exclusive show στο Piraeus Academy της Αθήνας.

Με ηχητικές εντάσεις που λιώνουν εγκεφάλους, μπάσα που κάνουν τη γη να ραγίζει, fuzz guitars που διαβρώνουν την αντίληψη του χωροχρόνου, και μια horror αισθητική που σχεδόν βίαια γεννά μνήμες από μια άλλη εποχή, πνιγμένο σε καπνό, σκότος και ξεραμένο αίμα, το καταραμένο κουαρτέτο – φαινόμενο από τη Μεγάλη Βρετανία είναι και πάλι εδώ, προσφέροντας ένα ντουζ αλήθειας σε κάθε αδυναμο ακροατή και κάθε απροετοίμαστη ψυχή.

Οι Electric Wizard κυκλοφόρησαν το 2017 το τελευταίο τους album «Wizard Bloody Wizard».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top