ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Enslaved κυκλοφόρησαν το video του single «Jettegryta»

Στις 2 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του «Utgard». Οι Νορβηγοί Enslaved έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους video clip για το τραγούδι «Jettegryta», το οποίο βρίσκεται στο επερχόμενο album τους «Utgard». Ο 15ος δίσκος των Σκανδιναβών θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 2 Οκτωβρίου. Γυρισμένο στην Ισλανδία είναι το νέο…

Στις 2 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του «Utgard».

Οι Νορβηγοί Enslaved έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους video clip για το τραγούδι «Jettegryta», το οποίο βρίσκεται στο επερχόμενο album τους «Utgard». Ο 15ος δίσκος των Σκανδιναβών θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 2 Οκτωβρίου.

Γυρισμένο στην Ισλανδία είναι το νέο video clip των Enslaved, με τον τραγουδιστή Grutle Kjellson να τοποθετείται σχετικά: «Η Ισλανδία είναι το τέλειο μέρος για αυτό το clip. Ο τίτλος του κομματιού είναι «Καζάνι του Γίγαντα» και έχει να κάνει με το φυσικό φαινόμενο των τρεχούμενων νερών που έπειτα από μεγάλο διάστημα δημιουργούν μια τρύπα στο έδαφος».

Ο Kjellson προσθέτει: «Στην μυθολογία των λαών μας, οι Γίγαντες έφτιαχναν τα καζάνια για να μαγειρέψουν. Αν και η Ισλανδία δεν έχει τέτοια φαινόμενα, το τοπίο της μοιάζει ιδανικό για να κατοικούν αυτοί οι Γίγαντες».

Μιλώντας για το επερχόμενο album, ο Ivar Bjørnson, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος τόνισε: «Το νέο υλικό έχει μεγάλη δυναμική. Ο χαρακτήρας των Enslaved υπάρχει και εδώ, αλλά η ενέργεια που βγάζουμε στα νέα κομμάτια με έχει ενθουσιάσει. Και τα πέντε μέλη της μπάντας έχουν βάλει την ψυχή τους στον δίσκο και μαζί εξερευνούμε νέους δρόμους ως μπάντα».

Το tracklist του «Utgard»:
01. Fires In The Dark
02. Jettegryta
03. Sequence
04. Homebound
05. Utgardr
06. Urjotun
07. Flight Of Thought And Memory
08. Storms Of Utgard
09. Distant Seasons

ENSLAVED – UTGARD

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top