ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Enslaved στο studio για το νέο τους studio album

Την άνοιξη του 2020 η κυκλοφορία του δίσκου. Οι Νορβηγοί Enslaved μπήκαν στο studio για την σύνθεση και ηχογράφηση του νέου τους album που θα κυκλοφορήσει στα μέσα της επόμενης χρονιάς. Ο Ivar Bjørnson, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, ενημέρωσε τους fans για το album No.15 που θα διαδεχθεί…

Την άνοιξη του 2020 η κυκλοφορία του δίσκου.

Οι Νορβηγοί Enslaved μπήκαν στο studio για την σύνθεση και ηχογράφηση του νέου τους album που θα κυκλοφορήσει στα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Ο Ivar Bjørnson, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, ενημέρωσε τους fans για το album No.15 που θα διαδεχθεί το εξαιρετικό «E» του 2017: «Τα πάντα εδώ στο βόρειο ημισφαίριο είναι παγωμένα και εμείς μπήκαμε στο studio για το νέο album. Όλοι στην μπάντα έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό για αυτό τον δίσκο και σκοπεύουμε να αποκαλύψουμε στους fans νέες πλευρές μας που θα απογειώσουν το αποτέλεσμα».

Ο Bjørnson ενημέρωσε ακόμα τους fans πως ο πολύπειρος Jens Bogren θα αναλάβει την μίξη του δίσκου, χαρακτηρίζοντας το νέο υλικό «πολύ δυναμικό».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top