ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Evanescence κυκλοφόρησαν το νέο τους single «The Game Is Over»

Δεύτερο δείγμα μέσα από το album «The Bitter Truth». Μετά το «Wasted On You», οι Evanescence κυκλοφόρησαν ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το «The Bitter Truth». Το «The Game Is Over» έκανε πρεμιέρα σήμερα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Με την πανδημία του Covid-19 να έχει ουσιαστικά παραλύσει και την…

Δεύτερο δείγμα μέσα από το album «The Bitter Truth».

Μετά το «Wasted On You», οι Evanescence κυκλοφόρησαν ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το «The Bitter Truth». Το «The Game Is Over» έκανε πρεμιέρα σήμερα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Με την πανδημία του Covid-19 να έχει ουσιαστικά παραλύσει και την μουσική βιομηχανία για το 2020, οι Evanescence αποφάσισαν να «αποκαλύπτουν» σταδιακά μέσα στην χρονιά τα τραγούδια του νέου τους δίσκου.

«Το νέο τραγούδι είναι η υπόσχεση που έχω δώσει στον εαυτό μου να είμαι ο πραγματικός μου εαυτός και να μην κλειδώνω τα συναισθήματα μέσα μου» δήλωσε για το «The Game Is Over» η Amy Lee.

Η Amy Lee έχει δηλώσει ότι ο νέος δίσκος του συγκροτήματος της έχει την ηχητική σφραγίδα του group, αλλά και τα απαιτούμενα μουσικά ρίσκα.

EVANESCENCE – THE BITTER TRUTH

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top