ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Faith No More ανακοινώνουν κάτι μεγάλο!

Σημεία ζωής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος. Με μια αινιγματική τους ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Faith No More ετοιμάζονται να ανακοινώσουν κάτι σημαντικό μέσα στην εβδομάδα. Η ανάρτηση του group περιλαμβάνει το κλασικό λογότυπο του group με την ανακοίνωση να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη. Φυσικά, το…

Σημεία ζωής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος.

Με μια αινιγματική τους ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Faith No More ετοιμάζονται να ανακοινώσουν κάτι σημαντικό μέσα στην εβδομάδα.

Η ανάρτηση του group περιλαμβάνει το κλασικό λογότυπο του group με την ανακοίνωση να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη.

Φυσικά, το ενδιαφέρον στρέφεται στο εάν οι Faith No More ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην δισκογραφία, μετά την επανασύνδεση τους. Άλλωστε, ο κιθαρίστας/πληκτράς Roddy Bottum είχε δηλώσει νωρίτερα μέσα στην χρονιά πως η μπάντα δούλευε πάνω σε νέα κομμάτια.

Μείνετε συντονισμένοι στο rockyourlife για την επίσημη ανακοίνωση των Faith No More…

psssst…

Gepostet von Faith No More am Samstag, 23. November 2019

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top