ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι fans αποφάσισαν: Judas Priest και Soundgarden στο Hall Of Fame!

Την προτίμηση του κοινού κέρδισαν τα δύο συγκροτήματα. Τα αποτελέσματα για τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που θα ενταχθούν στο Rock And Roll Hall Of Fame 2020 πρόκειται να ανακοινωθούν την Τετάρτη, με τους fans να περιλαμβάνουν στις δικές τους προτιμήσεις τους Judas Priest και τους Soundgarden. Όπως είναι γνωστό,…

Την προτίμηση του κοινού κέρδισαν τα δύο συγκροτήματα.

Τα αποτελέσματα για τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που θα ενταχθούν στο Rock And Roll Hall Of Fame 2020 πρόκειται να ανακοινωθούν την Τετάρτη, με τους fans να περιλαμβάνουν στις δικές τους προτιμήσεις τους Judas Priest και τους Soundgarden.

Όπως είναι γνωστό, οι ψήφοι του κοινού δίνουν την ευκαιρία στους πέντε πρώτους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα στο τελικό αποτέλεσμα. Αν και η προτίμηση του κοινού δεν αποτελεί διαβατήριο για την είσοδο στο Hall Of Fame, εντούτοις επηρεάζει προφανώς και τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας που θα κληθούν να αποφασίσουν με την δική τους ψήφο.

Ανάμεσα στα πέντε ονόματα που κέρδισαν το κοινό περιλαμβάνονται οι Judas Priest και οι Soundgarden, οι οποίοι μαζί με τους Dave Matthews Band, Pat Benatar και The Doobie Brothers, θα έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Οι Depeche Mode βρέθηκαν στην έβδομη θέση, με τους Thin Lizzy μια θέση πιο κάτω. Ένατοι έμειναν οι Motorhead ενώ οι Nine Inch Nails ήταν 11οι. Εδώ μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού.

Latest from IN FOCUS

Go to Top