ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Five Finger Death Punch ανακοίνωσαν την συλλογή «A Decade Of Destruction, Vol.2»

Five Finger Death Punch: Έρχεται το «A Decade Of Destruction, Vol.2». Οι Five Finger Death Punch έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της νέας τους συλλογής με τίτλο «A Decade Of Destruction, Vol.2». Το album θα περιλαμβάνει και το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Broken Word». Τρία χρόνια μετά το «A Decade Of Destruction…

Five Finger Death Punch: Έρχεται το «A Decade Of Destruction, Vol.2».

Οι Five Finger Death Punch έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της νέας τους συλλογής με τίτλο «A Decade Of Destruction, Vol.2». Το album θα περιλαμβάνει και το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Broken Word».

Τρία χρόνια μετά το «A Decade Of Destruction Vol.1», οι Αμερικανοί modern metallers ρίχνουν στην αγορά στις 9 Νοεμβρίου τον διάδοχο του, ο οποίος θα περιλαμβάνει 17 τραγούδια. Ανάμεσα τους βρίσκουμε μια νέα ακουστική εκτέλεση του «Wrong Side Of Heaven», ένα νέο remix του Joe Hahn στο «Wash It All Away» καθώς το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Broken Word».

Η συλλογή για είναι διαθέσιμη σε CD και ψηφιακά στις 9 Νοεμβρίου, με το βινύλιο να ακολουθεί στις 20 του ίδιου μήνα.

Πρόσφατα, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Zoltan Bathory, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Metal Hammer αποκάλυψε πως η μπάντα κατά την διάρκεια της καραντίνας δούλεψε πάνω σε ένα νέο ντοκιμαντέρ, δίχως όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η επίσημη εφαρμογή για κινητά και tablet, που θα προσφέρει στους χρήστες αποκλειστικό περιεχόμενο από όλα όσα συμβαίνουν στο group. Η εφαρμογή βρίσκεται στο τελικό στάδιο του σχεδιασμού της, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα.

Οι Five Finger Death Punch κυκλοφόρησαν στις αρχές της χρονιάς το τελευταίο τους full-length album με τίτλο «F8» με παραγωγό τον πολύπειρο Kevin Churko.

Το tracklist του «A Decade Of Destruction, Vol.2»:
01. Blue On Black
02. The Tragic Truth
03. Broken World (previously unreleased)
04. I Refuse
05. The Pride
06. Hard To See
07. When The Seasons Change
08. Cradle To The Grave
09. Sham Pain
10. M.I.N.E. (End This Way)
11. Hell To Pay
12. Never Enough
13. Walk Away
14. Wrong Side Of Heaven (New Acoustic Version)
15. Trouble (Felmax Remix)
16. Wash It All Away (Joe Hahn Remix)
17. Bad Company (The Five Finger Dim Mak Steve Aoki Remix)

5FDP ALBUM COVER
FIVE FINGER DEATH PUNCH – A DECADE OF DESTRUCTION, VOL. 2

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top