ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Five Finger Death Punch στο studio για το νέο τους album

Δείτε τις αναρτήσεις της μπάντας στο Internet. Με δύο αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Five Finger Death Punch ενημέρωσαν τους fans τους πως βρίσκονται στο studio, για την ηχογράφηση του νέου τους δίσκου. «Day ONE in the studio» αναφέρει η πρώτη ανάρτηση της μπάντας στο Twitter, η οποία…

Δείτε τις αναρτήσεις της μπάντας στο Internet.

Με δύο αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Five Finger Death Punch ενημέρωσαν τους fans τους πως βρίσκονται στο studio, για την ηχογράφηση του νέου τους δίσκου.

«Day ONE in the studio» αναφέρει η πρώτη ανάρτηση της μπάντας στο Twitter, η οποία συνοδεύεται και από ένα video με τον κιθαρίστα Zoltan Bathory να καταφτάνει στο studio του Kevin Churko με το πανάκριβο αυτοκίνητο του.

https://twitter.com/FFDP/status/1126524192856272898

Στο δεύτερο video, πιθανότατα από την δεύτερη μέρα ηχογραφήσεων της μπάντας, βλέπουμε πλάνα μέσα από το studio.

Ο όγδοος δίσκος των Five Finger Death Punch θα κυκλοφορήσει πιθανότατα στο τέλος της χρονιάς και θα διαδεχθεί το μάλλον μέτριο «And Justice For None». Αυτό θα είναι το πρώτο album των Αμερικανών modern metallers μετά την φυγή του drummer Jeremy Spencer.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top