ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Οι Flaming Lips στην σκηνή μέσα σε φουσκωτές μπάλες

Ο ευφάνταστος τρόπος να κρατάς τις κοινωνικές αποστάσεις. Οι Flaming Lips βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο και ευφάνταστο τρόπο να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο ώστε να κρατά τις αποστάσεις. Οι Αμερικανοί έπαιξαν ζωντανά σε τηλεοπτικό show μέσα σε φουσκωτές μπάλες και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Το συγκρότημα ήταν καλεσμένο στην εκπομπή του Steve…

Ο ευφάνταστος τρόπος να κρατάς τις κοινωνικές αποστάσεις.

Οι Flaming Lips βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο και ευφάνταστο τρόπο να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο ώστε να κρατά τις αποστάσεις. Οι Αμερικανοί έπαιξαν ζωντανά σε τηλεοπτικό show μέσα σε φουσκωτές μπάλες και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Το συγκρότημα ήταν καλεσμένο στην εκπομπή του Steve Colbert, όχι όμως μέσω διαδικτύου όπως συνηθιζόταν μέχρι τους τελευταίους μήνες ελέω COVID-19, αλλά ζωντανά στο studio, παίζοντας μέσα φουσκωτές μπάλες, διατηρώντας έτσι τις αποστάσεις!

Τόσο τα μέλη της μπάντας, όσο και το λιγοστό κοινό που είχε την ευκαιρία να βρίσκεται στο studio, ήταν μέσα σε μεγάλες φουσκωτές μπάλες, με το σκηνικό να είναι εντυπωσιακό.

Βεβαίως, κάτι τέτοιο δεν είναι ξένο για τους Flaming Lips, καθώς ο τραγουδιστής τους Wayne Coyne έχει πράξει κάτι ανάλογο και στο παρελθόν.

Για την ιστορία, οι Flaming Lips έπαιξαν ζωντανά το «Race For The Prize».

Το μήνυμα πέρασε και μάλιστα με ξεχωριστό τρόπο, κάτι που πρέπει να πιστώσουμε στους Flaming Lips.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top