ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Fleetwood Mac απέλυσαν τον Lindsey Buckingham!

Διαβάστε ποιοί θα τον αντικαταστήσουν. Παρελθόν από τους Fleetwood Mac, λίγο πριν η μπάντα βγει στην νέα της περιοδεία, αποτελεί ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Lindsey Buckingham. Τα δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού θέλουν την μπάντα να απολύει τον κιθαρίστα, λόγω ουσιαστικών διαφορών του με το υπόλοιπο συγκρότημα, σε…

Διαβάστε ποιοί θα τον αντικαταστήσουν.

Παρελθόν από τους Fleetwood Mac, λίγο πριν η μπάντα βγει στην νέα της περιοδεία, αποτελεί ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Lindsey Buckingham.

Τα δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού θέλουν την μπάντα να απολύει τον κιθαρίστα, λόγω ουσιαστικών διαφορών του με το υπόλοιπο συγκρότημα, σε ότι έχει να κάνει με τα κομμάτια που θα παιζόντουσαν στα επερχόμενα live shows της μπάντας.

Το Rolling Stone έδωσε πρώτο την είδηση, ανακοινώνοντας παράλληλα πως οι αντικαταστάτες του Buckingham θα είναι δύο: Ο Mike Campbell των Tom Petty & The Heartbreakers και ο Neil Finn των Crowded House.

Στην ανακοίνωσή τους, οι Fleetwood Mac αναφέρουν: «Ο Lindsey Buckingham δεν θα παίξει με το group σε αυτή την περιοδεία. Η μπάντα εύχεται στον Lindsey τα καλύτερα. Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τις προσθήκες των Mike Campbell και Neil Finn. Με αυτούς τους δύο θα παρουσιάσουμε στους fans όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος, καθώς και κάποιες μεγάλες εκπλήξεις από τον κατάλογο της μπάντας. Οι Fleetwood Mac ήταν πάντα δημιουργικοί. Ανυπομονούμε να φέρουμε αυτό το πνεύμα δημιουργίας στον δρόμο».

Ο Mick Fleetwood είπε για το γεγονός: «Οι Fleetwood Mac είναι γνωστοί για τα σπουδαία τους τραγούδια. Τζαμάραμε με τους Mike και Neil και είδαμε πως είχαμε σπουδαία χημεία και πως αυτός ο συνδυασμός ήταν ιδανικός για να διατηρήσουμε το ύφος της μπάντας. Ξέρουμε πως είναι κάτι νέο, όμως σίγουρα είναι ο χαρακτηριστικός ήχος των Mac».

Στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς, ο Lindsey Buckingham και η τραγουδίστρια των Fleetwood Mac, Christine McVie, κυκλοφόρησαν μαζί το album «Lindsey Buckingham/Christine McVie».

Ο κιθαρίστας/τραγουδιστής Lindsey Buckingham μπήκε στους Fleetwood Mac το 1974 και έμεινε στο group ως το 1987. Στη συνέχεια αποχώρησε, αλλά επέστρεψε το 1996.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife.gr στην δισκογραφία των Fleetwood Mac.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top