ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Fontaines D.C. επιστρέφουν με το album «A Hero’s Death»

Ακούστε το ομότιτλο πρώτο single του δεύτερου δίσκου των Ιρλανδών punk rockers. Οι Fontaines D.C. έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του δεύτερου studio album τους με τίτλο «A Hero’s Death». Δείτε το video clip του ομότιτλου τραγουδιού. Μέσα στο καλοκαίρι η κυκλοφορία του νέου album. Το περσινό ντεμπούτο των Ιρλανδών,…

Ακούστε το ομότιτλο πρώτο single του δεύτερου δίσκου των Ιρλανδών punk rockers.

Οι Fontaines D.C. έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του δεύτερου studio album τους με τίτλο «A Hero’s Death». Δείτε το video clip του ομότιτλου τραγουδιού. Μέσα στο καλοκαίρι η κυκλοφορία του νέου album.

Το περσινό ντεμπούτο των Ιρλανδών, «Dogrel» έκανε τεράστια αίσθηση στην μουσική κοινότητα. Φέτος το post punk σχήμα από το Δουβλίνο θέλει να κεφαλαιοποιήσει αυτή την επιτυχία με την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου. Το «A Hero’s Death» ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο με παραγωγό τον Dan Carey και πρόκειται να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 31 Ιουλίου μέσω της Partisan Records.

Πρώτο single είναι το ομότιτλο τραγούδι, το video clip του οποίου έκανε πρεμιέρα. Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο γνωστός Ιρλανδός ηθοποιός Aidan Gillen, γνωστός από τις συμμετοχές του στα Game Of Thrones, The Wire και Peaky Blinders.

Οι Fontaines D.C. χαρακτήρισαν το νέο τους τραγούδι ως ένα «αισιόδοξο μήνυμα».

Το tracklist του «A Hero’s Death»:
01. I Don’t Belong
02. Love Is The Main Thing
03. Televised Mind
04. A Lucid Dream
05. You Said
06. Oh Such A Spring
07. A Hero’s Death
08. Living In America
09. I Was Not Born
10. Sunny
11. No

FONTAINES D.C. – A HERO’S DEATH

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top