ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Fontaines D.C. ολοκλήρωσαν το δεύτερο album τους

Με έντονες επιρροές από τους Beach Boys. Οι Fontaines D.C. ανακοίνωσαν πως ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του δεύτερου album τους, το οποίο είναι επηρεασμένο από τους Beach Boys. Οι Ιρλανδοί punk rockers έκαναν αίσθηση φέτος με το ντεμπούτο τους «Dogrel», το οποίο βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις 50 κορυφαίες…

Με έντονες επιρροές από τους Beach Boys.

Οι Fontaines D.C. ανακοίνωσαν πως ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του δεύτερου album τους, το οποίο είναι επηρεασμένο από τους Beach Boys.

Οι Ιρλανδοί punk rockers έκαναν αίσθηση φέτος με το ντεμπούτο τους «Dogrel», το οποίο βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις 50 κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς.

Ο κιθαρίστας Carlos O’ Connell τόνισε: «Μια από τις καλύτερες στιγμές του 2019 για μένα ήταν όταν ολοκληρώσαμε αυτόν τον δίσκο. Όλα έγιναν μέσα στον Οκτώβριο. Δεν ξέρω πως τα καταφέραμε, αλλά έγινε. Ηχογραφήσαμε τα κομμάτια στο Los Angeles και οι επιρροές μας από τους Beach Boys είναι εμφανέστατες».

Ο O’ Connell πρόσθεσε πως ο νέος δίσκος είναι πολύ διαφορετικός τόσο συνθετικά όσο και στιχουργικά σε σχέση με το φετινό ντεμπούτο της μπάντας.

Ο δεύτερος δίσκος των Fontaines D.C. θα κυκλοφορήσει πιθανότατα στα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top