ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Foo Fighters αρχίζουν να δουλεύουν το νέο τους album

Ετοιμάζεται ο διάδοχος του «Concrete And Gold». Το νέο τους studio album θα ξεκινήσουν να γράφουν οι Foo Fighters! Την είδηση αποκάλυψε ο Dave Grohl κατά την διάρκεια της εμφάνισης της μπάντας στο Rock In Rio, στην Βραζιλία. «Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έρθουμε ξανά εδώ, αλλά να είστε σίγουροι…

Ετοιμάζεται ο διάδοχος του «Concrete And Gold».

Το νέο τους studio album θα ξεκινήσουν να γράφουν οι Foo Fighters!

Την είδηση αποκάλυψε ο Dave Grohl κατά την διάρκεια της εμφάνισης της μπάντας στο Rock In Rio, στην Βραζιλία.

«Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έρθουμε ξανά εδώ, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουμε. Την επόμενη εβδομάδα γυρνάμε σπίτι και θα αρχίσουμε να ηχογραφούμε το νέο μας album. Είναι καλό!» ήταν τα λόγια του frontman των Αμερικανών rockers.

Ο διάδοχος του «Concrete And Gold» θα κυκλοφορήσει πιθανόν μέσα στο 2020.

Οι fans του συγκροτήματος σβήνουν την δίψα τους με τα live EPs που δίνει το αγαπημένο τους συγκρότημα στην δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι Foo έδωσαν στο φως της δημοσιότητας το EP «01070725» στο οποίο υπήρχαν πέντε live/demo/cut κομμάτια. Αυτό ήταν το δεύτερο EP των Foo Fighters τον Σεπτέμβριο και το τρίτο τους τελευταίους μήνες. Νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει το «0050525 Live In Roswell», με live υλικό του συγκροτήματος από το Roswell, στο Νέο Μεξικό. Τον Ιούλιο είχε κάνει πρεμιέρα το «00950025» EP στο οποίο υπήρχαν σπάνιες εκτελέσεις και δυσεύρετα κομμάτια της μπάντας.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top