ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Foo Fighters ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα 25 τους χρόνια

Αρκετές εκπλήξεις υπόσχεται ο Dave Grohl. Οι Foo Fighters με μήνυμά τους στο Twitter υπόσχονται μια σειρά από εκπλήξεις μέσα στο 2020, με αφορμή τα 25α γενέθλια της μπάντας. Δείτε το teaser video και το μήνυμα του Dave Grohl. Εορταστικό θα είναι το 2020 για τους Foo Fighters, με το…

Αρκετές εκπλήξεις υπόσχεται ο Dave Grohl.

Οι Foo Fighters με μήνυμά τους στο Twitter υπόσχονται μια σειρά από εκπλήξεις μέσα στο 2020, με αφορμή τα 25α γενέθλια της μπάντας. Δείτε το teaser video και το μήνυμα του Dave Grohl.

Εορταστικό θα είναι το 2020 για τους Foo Fighters, με το συγκρότημα να έχει φροντίσει το προηγούμενο διάστημα να μας προετοιμάσει σχετικά. Σήμερα, με ένα μικρό teaser video στο Twitter, οι Dave Grohl & Co. βάζουν τους fans στο κλίμα.

«ΞΕΚΙΝΑΜΕ… το 2020 θα είναι μια τρελή χρονιά με μερικά τρελά πράγμα» αναφέρει το μήνυμα των Foo Fighters στο Twitter:

Οι Foo Fighters έχουν αφήσει να εννοηθεί πως μέσα στην χρονιά θα κυκλοφορήσουν το νέο τους studio album που θα διαδεχθεί το «Concrete & Gold» του 2017. Το προηγούμενο διάστημα οι Αμερικανοί rockers έδωσαν στην δημοσιότητα αρχειακό υλικό μέσω Spotify.

Το νέο album των Foo Fighters βρίσκεται ανάμεσα στις 50 κυκλοφορίες που περιμένουμε να ακούσουμε μέσα στο 2020.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top