ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Foo Fighters μας προετοιμάζουν για το album No.10

Δείτε το teaser που ανέβασαν στο Instagram fans του group. Οι Foo Fighters ξεκίνησαν να μας προετοιμάζουν για το επερχόμενο δέκατο album τους που θα διαδεχθεί το «Concrete & Gold» του 2017. Δείτε την ανάρτηση fans στο Instagram. Πριν από λίγες εβδομάδες οι Foos έδωσαν στην δημοσιότητα το ακουστικό live…

Δείτε το teaser που ανέβασαν στο Instagram fans του group.

Οι Foo Fighters ξεκίνησαν να μας προετοιμάζουν για το επερχόμενο δέκατο album τους που θα διαδεχθεί το «Concrete & Gold» του 2017. Δείτε την ανάρτηση fans στο Instagram.

Πριν από λίγες εβδομάδες οι Foos έδωσαν στην δημοσιότητα το ακουστικό live show τους για το φεστιβάλ Save Our Stages για την οικονομική ενίσχυση των μικρών συναυλιακών χώρων. Το συγκρότημα του Dave Grohl σήμερα ουσιαστικά ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο, το οποίο δεν είναι άλλο από το νέο album.

Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, με το συγκρότημα να βγαίνει προς το τέλος της επόμενης χρονιάς και σε περιοδεία, αν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Σε ανάρτηση τους στο Instagram, οι Foo Fighters έχουν τοποθετήσει το λογότυπό τους δίπλα στο γράμμα X, που στο λατινικό αριθμητικό σύστημα είναι το νούμερο 10.

Δείτε το εδώ.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά ο Dave Grohl είχε μιλήσει για τα νέα τραγούδια: ««Ο δίσκος είναι γεμάτος με ανθεμικά rock τραγούδια. Είναι σχεδόν σαν ένας dance δίσκος. Όχι disco, αλλά ένα μοντέρνο dance rock album. Στα αυτιά μου ακούγεται σαν η δική μας εκδοχή του «Let’s Dance» του David Bowie».

Latest from TOP STORIES

Go to Top