ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Fu Manchu διασκευάζουν το «Working Man» των Rush!

Οι Fu Manchu διασκευάζουν Rush! Οι Fu Manchu έδωσαν στην δημοσιότητα την διασκευή στο κλασικό τραγούδι των Rush «Working Man», τιμώντας έτσι την μνήμη του Neil Peart. Οι Αμερικανοί heavy rockers ηχογράφησαν την διασκευή τον Ιανουάριο του 2020, τονίζοντας ότι μέλη της μπάντας ήταν στο τελευταίο show που έδωσαν οι…

Οι Fu Manchu διασκευάζουν Rush!

Οι Fu Manchu έδωσαν στην δημοσιότητα την διασκευή στο κλασικό τραγούδι των Rush «Working Man», τιμώντας έτσι την μνήμη του Neil Peart.

Οι Αμερικανοί heavy rockers ηχογράφησαν την διασκευή τον Ιανουάριο του 2020, τονίζοντας ότι μέλη της μπάντας ήταν στο τελευταίο show που έδωσαν οι θρύλοι του progressive rock, τον Αύγουστο του 2015.

Το τραγούδι κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο ψηφιακά, με το συγκρότημα να τονίζει ότι τα έσοδα θα πάνε σε ίδρυμα που κάνει έρευνες για τον καρκίνο.

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, δόθηκε στην δημοσιότητα η ταινία μικρού μήκους Growth Rings, την αφήγηση της οποίας έχει επιμεληθεί ο Peart. Ο drummer των Rush και ο Jeremy Bout έφτιαξαν αυτό το φιλμ για την δύναμη της μουσικής στην ζωή μας και το πώς τραγούδια και albums έχουν συνδεθεί με τις σημαντικότερες στιγμές μας.

Στο τελευταίο studio album των Fu Manchu, «Clone Of The Universe» που βγήκε στην αγορά το 2018, συμμετέχει και ο κιθαρίστας των Rush, Alex Lifeson, στο επιλογικό 18λεπτο τραγούδι «Il Mostro Atomico».

Ο Neil Peart έφυγε από την ζωή στις 7 Ιανουαρίου 2020, σε ηλικία 67 ετών, έπειτα από σκληρή και πολυετή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Διαβάστε ακόμα: Βάζουμε τα albums των Rush από το λιγότερο καλό στο καλύτερο

Οι Fu Manchu γιορτάζουν φέτος τα 30 χρόνια τους με τρία νέα EPs. Το πρώτο από αυτά κυκλοφόρησε στις 24 Απριλίου και περιλαμβάνει δύο νέες συνθέσεις («Time Is Going On» και «As You Crawl») καθώς και μια διασκευή στο «Takin’ It To The Streets» των Doobie Brothers, με τα δύο επόμενα να ακολουθούν μέσα στην χρονιά.

Η κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του covid-19 ανάγκασε τους Fu Manchu να μεταθέσουν την επετειακή περιοδεία για τα 30 τους χρόνια για το καλοκαίρι του 2021, αν φυσικά οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top