ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Fuel Eater κυκλοφόρησαν το video clip του «Cosmic Rifle»

Πρώτο video μέσα από το «Soberian Kinship». Έπτά μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερού τους album με τίτλο «Soberian Kinship», οι εκ Πατρών Fuel Eater κυκλοφορούν το πρώτο τους video clip μετά το studio video για το «King Οf A Desert Utopia» του 2014. Τo video του «Cosmic Rifle» (το…

Πρώτο video μέσα από το «Soberian Kinship».

Έπτά μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερού τους album με τίτλο «Soberian Kinship», οι εκ Πατρών Fuel Eater κυκλοφορούν το πρώτο τους video clip μετά το studio video για το «King Οf A Desert Utopia» του 2014.

Τo video του «Cosmic Rifle» (το πέμπτο κατά σειρά κομμάτι στο δίσκο) διέπεται από ψυχροπολεμική αισθητική που συνάδει απόλυτα με τον στιχουργικό χαρακτήρα του τραγουδιού, ενώ ταυτόχρονα περιέχονται έντονες σκηνές συναυλιακού περιεχομένου που παραπέμπουν στο «δυνατό χαρτί» της μπάντας, δηλαδή τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Έλενα Μπονέλη, βασισμένη στο σενάριο της Γεωργίας Καλογεράτου, και τα γυρίσματα διήρκησαν δύο ημέρες. Το video περιέχει εσωτερικές και εξωτερικές λήψεις, με τις πρώτες να λαμβάνουν χώρα στο «Θέατρο Λιθογραφείον», ενώ τα υπόλοιπα πλάνα τραβήχτηκαν σε διάφορα μέρη της πόλης.

Πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Κυριακή Ζήση.

Έπειτα από αυτή την κυκλοφορία, οι Fuel Eater θα συναντήσουν όλους τους φίλους τους σύντομα στο δρόμο, στο κοινό ελληνικό mini tour με τους Somali Yacht Club, στις εξής ημερομηνίες:

26/9/2018 Rover Bar, Θεσσαλονίκη https://www.facebook.com/events/266853123859462/
27/9/2018 Ghetto Bar, Πάτρα https://www.facebook.com/events/197677744193704/
28/9/2018 Death Disco, Αθήνα https://www.facebook.com/events/250420905694563/

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα είπαν στο rockyourlife.gr για την κυκλοφορία του «Soberian Kinship» στο rockyourlife.gr οι Fuel Eater.

Βρείτε τους Fuel Eater στο Facebook
Η σελίδα των Fuel Eater στο Bandcamp

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top