ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Garbage ηχογράφησαν το νέο τους studio album

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Η Shirley Manson αποκάλυψε πως οι Garbage έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου! Μέσα στο 2021 η κυκλοφορία του νέου δίσκου, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην διαδικασία της μίξης του. Ο διάδοχος του «Strange Little Birds» «ήταν το μόνο πράγμα που…

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Η Shirley Manson αποκάλυψε πως οι Garbage έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου! Μέσα στο 2021 η κυκλοφορία του νέου δίσκου, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην διαδικασία της μίξης του.

Ο διάδοχος του «Strange Little Birds» «ήταν το μόνο πράγμα που μας κράτησε καλά στην υγεία μας» κατά την διάρκεια της σκληρής καραντίνας εν μέσω πανδημίας, υποστήριξε η Manson, προσθέτοντας ωστόσο ότι σε προσωπικό επίπεδο πέρασε μια περίοδο «άγχους και κατάθλιψης».

«Έχουμε αναπροσαρμόσει τα πλάνα μας και πλέον με όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, έχουμε δει με άλλο μάτι τον τρόπο που κυκλοφορούμε την μουσική μας» είπε η Manson στο Rolling Stone.

Οι Garbage αναγκάστηκαν, όπως όλα τα συγκροτήματα, να αναβάλλουν για το 2021 την προγραμματισμένη περιοδεία τους με την Alanis Morissette.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top