ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Gone Is Gone επέστρεψαν με το νέο single «Sometimes I Feel»

Ο ψυχισμός των Gone Is Gone κατά την διάρκεια της καραντίνας. Οι Gone Is Gone, το supergroup που αποτελείται από μέλη των Queens Of The Stone Age, Mastodon και At The Drive-In, κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Sometimes I Feel». Εν μέσω καραντίνας τα πρώτα στάδια ηχογράφησης του τραγουδιού, όπως…

Ο ψυχισμός των Gone Is Gone κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Οι Gone Is Gone, το supergroup που αποτελείται από μέλη των Queens Of The Stone Age, Mastodon και At The Drive-In, κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Sometimes I Feel». Εν μέσω καραντίνας τα πρώτα στάδια ηχογράφησης του τραγουδιού, όπως τόνισαν τα μέλη του συγκροτήματος.

«Στην αρχή ξεκινήσαμε έχοντας μονάχα ένα κινητό, χρησιμοποιώντας samples και κάποια voicemail beats. Συνεχίσαμε με ανταλλαγή αρχείων την περίοδο των σκληρών περιοριστικών μέτρων και αποτυπώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα» αναφέρουν αρχικά οι Gone Is Gone στην ανακοίνωσή τους.

Και συνεχίζουν: «Πρόκειται για μια παράξενη στροφή που πήραμε σαν συγκρότημα αλλά και σαν κοινωνία».

Δείτε το video clip του «Sometimes I Feel»:

Οι Gone Is Gone σχηματίστηκαν το 2016 από τον Troy Van Leeuwen των Queens Of The Stone Age, τον Troy Sanders των Mastodon, τον Tony Hajjar των At The Drive-In και τον Mike Zarin. Λίγο μετά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομότιτλο EP, ενώ μια χρονιά αργότερα ακολούθησε το ντεμπούτο full-length album «Echolocation».

Οι Queens Of The Stone Age ανακοίνωσαν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας την επιστροφή τους στην σκηνή έπειτα από τρία χρόνια και την λήξη της περιοδείας τους για το «Villains». Το συγκρότημα του Josh Homme θα εμφανιστεί στο Reading & Leeds Festival τον Αύγουστο της επόμενης χρονιάς, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έχουμε καλά νέα από το μέτωπο κατά της πανδημίας του covid-19.

Οι Mastodon από την άλλη, βρίσκονται στην διαδικασία ολοκλήρωσης του νέου τους δίσκου που θα διαδεχθεί το «Emperor Of Sand». Πριν από λίγες ημέρες το group κυκλοφόρησε το τραγούδι «Rufus Lives», για τις ανάγκες της ταινίας «Bill & Ted Face The Music», ενώ στις 11 Σεπτεμβρίου θα βγει στην αγορά και η νέα τους συλλογή «Medium Rarities», στο οποίο υπάρχει και το νέο τραγούδι «Fallen Torches» που έκανε πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top