ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Gorillaz ανακοίνωσαν νέο single με την συμμετοχή του Robert Smith των Cure!

Gorillaz και Robert Smith μαζί σε νέο τραγούδι! Οι Gorillaz δίνουν συνέχεια στην σειρά Song Machine singles και αυτή την φορά συνεργάζονται με τον Robert Smith των Cure. Δείτε την ανάρτηση του συγκροτήματος. Παρόλο που δεν έχουμε προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας…

Gorillaz και Robert Smith μαζί σε νέο τραγούδι!

Οι Gorillaz δίνουν συνέχεια στην σειρά Song Machine singles και αυτή την φορά συνεργάζονται με τον Robert Smith των Cure. Δείτε την ανάρτηση του συγκροτήματος.

Παρόλο που δεν έχουμε προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τραγουδιού, οι Gorillaz με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημοποίησαν την συνεργασία τους με τον Robert Smith.

«Coming up on Song Machine… It’s Robert Smith» αναφέρεται στο μήνυμα των Gorillaz στο Twitter:

Οι πληροφορίες που θέλουν το νέο τραγούδι να έχει τίτλο «Strange Timez» δεν έχουν προς το παρόν επιβεβαιωθεί από τους Damon Albarn και Jamie Hewlett.

Η σειρά Song Machine ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 και πρόκειται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο μήνα, κάτι που σημαίνει ότι το νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδας. Κατά την διάρκεια των 10 «επεισοδίων», όπως οι ίδιοι οι Gorillaz αρέσκονται να τα αποτελούν, το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της μουσικής.

Όλα αυτά την στιγμή που και στο στρατόπεδο των Cure υπάρχει έντονη κινητικότητα σχετικά με το νέο τους album.

Στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς ο Robert Smith είχε πει πως η μπάντα του δουλεύει πάνω σε τρία νέα albums, με τα χρονοδιαγράμματα πάντως να έχουν ακυρωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δηλώσεις έκανε μέσα στην χρονιά και ο Roger O’ Donnell, ο οποίος μιλώντας στο Classic Pop έκανε λόγο για έναν «καταπληκτικό δίσκο»: «Μερικά χρόνια πριν είχα πει στον Robert ότι θα πρέπει να γράψουμε ένα νέο album το οποίο θα είναι το πιο θλιμμένο και το πιο συναισθηματικά φορτισμένο μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχει πίεση για το ότι δεν έχουμε κάνει κάτι εδώ και τόσα χρόνια αλλά είμαι σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα. Οι fans μας ας κάνουν λίγη υπομονή ακόμα».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top