ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Greta Van Fleet αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του πρώτου τους album

Στις 19 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του «Anthems Of The Peaceful Army». Οι Αμερικανοί retro rockers Greta Van Fleet έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του πρώτου τους album. Ο δίσκος τιτλοφορείται «Anthem Of The Peaceful Army» και θα κυκλοφορήσει από την Lava/Republic στις 19 Οκτωβρίου, με το group να…

Στις 19 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του «Anthems Of The Peaceful Army».

Οι Αμερικανοί retro rockers Greta Van Fleet έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του πρώτου τους album.

Ο δίσκος τιτλοφορείται «Anthem Of The Peaceful Army» και θα κυκλοφορήσει από την Lava/Republic στις 19 Οκτωβρίου, με το group να κυκλοφορεί το νέο του single «Watching Over». Αυτό είναι το δεύτερο single μέσα από τον δίσκο, μετά το «When A Curtain Falls» το οποίο έφτασε στο Top10 με πάνω από 13 εκατομμύρια streams.

Το album περιλαμβάνει 10 κομμάτια με όλα τα μέλη της μπάντας να συνεισφέρουν συνθετικά.

Την παραγωγή του «Anthem Of The Peaceful Army» έχουν κάνει οι Marlon Young, Al Sutton και Herschel Boone (The Rust Brothers), με τις ηχογραφήσεις να έχουν πραγματοποιηθεί νωρίτερα μέσα στην χρονιά στα Blackbird Studios του Nashville στο Tennessee και στα Rustbelt Studios στο Royal Oak του Michigan.

Το tracklist του «Anthem Of The Peaceful Army»
01. Age Of Man
02. The Cold Wind
03. When The Curtain Falls
04. Watching Over
05. Lover Leaver (Taker Believer)
06. You’re The One
07. The New Day
08. Mountain Of The Sun
09. Brave New World
10. Anthem

Latest from TOP STORIES

Go to Top