ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Greta Van Fleet επέστρεψαν με το νέο single «My Way, Soon»

Πρώτο τραγούδι των Αμερικανών μετά το 2019. Οι Greta Van Fleet εξέπληξαν τους οπαδούς τους με το νέο τους τραγούδι «My Way, Soon», πρώτο του συγκροτήματος μετά από 1 και πλέον χρόνο. Δείτε το νέο video clip των νεαρών Αμερικανών. Μετά από μια περιοδεία που διήρκησε σχεδόν τρία χρόνια, το rock συγκρότημα κυκλοφορεί…

Πρώτο τραγούδι των Αμερικανών μετά το 2019.

Οι Greta Van Fleet εξέπληξαν τους οπαδούς τους με το νέο τους τραγούδι «My Way, Soon», πρώτο του συγκροτήματος μετά από 1 και πλέον χρόνο. Δείτε το νέο video clip των νεαρών Αμερικανών.

Μετά από μια περιοδεία που διήρκησε σχεδόν τρία χρόνια, το rock συγκρότημα κυκλοφορεί το νέο τους τραγούδι, το οποίο συνοδεύεται και από το video clip το οποίο επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου το συγκρότημα.

Σύμφωνα με το group, στο «My Way, Soon» αποτυπώνεται η εξέλιξη των Greta Van Fleet τα τρία τελευταία χρόνια, μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους «Anthem Of The Peaceful Army», το οποίο βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις 50 καλύτερες κυκλοφορίες του 2018.

Δείτε το video του «My Way, Soon»:

Τις προηγούμενες εβδομάδες οι νεαροί Αμερικανοί rockers ανέβασαν στο κανάλι τους στο YouTube την μεγάλη συναυλία που έδωσαν στο Red Rocks, στις 24 Σεπτεμβρίου 2019.

Δείτε εδώ το πρώτο μέρος:

Το δεύτερο μέρος:

Το τρίτο μέρος:

Και το encore:

Τα τελευταία 3 χρόνια οι Greta Van Fleet έδωσαν πάνω από 245 shows, τα περισσότερα από αυτά sold out.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top