ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Greta Van Fleet ψάχνουν το επόμενο βήμα στον ήχο τους

Το συγκρότημα δουλεύει πάνω στο δεύτερο album. Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά με την κυκλοφορία του πρώτου τους album «Anthem Of The Peaceful Army», οι Greta Van Fleet ετοιμάζονται πυρετωδώς για το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα. Το συγκρότημα από το Michigan πέρασε το καλοκαίρι γράφοντας νέα τραγούδια, με τον…

Το συγκρότημα δουλεύει πάνω στο δεύτερο album.

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά με την κυκλοφορία του πρώτου τους album «Anthem Of The Peaceful Army», οι Greta Van Fleet ετοιμάζονται πυρετωδώς για το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα.

Το συγκρότημα από το Michigan πέρασε το καλοκαίρι γράφοντας νέα τραγούδια, με τον frontman Josh Kiszka να λέει στο Kerrang!: «Περάσαμε δύο μήνες το καλοκαίρι γράφοντας τραγούδια. Αισιοδοξούμε ότι μέσα στο πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς θα έχουμε έτοιμο τον δίσκο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι».

Οι Greta Van Fleet καλούνται πλέον να αποτινάξουν από πάνω τους την ταμπέλα των «μιμητών των Led Zeppelin» με τον Kiszka να τονίζει: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι για το οποίο θα είμαστε περήφανοι. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στοιχεία σε αυτό το album. Είναι η εξέλιξη του ήχου αυτής της μπάντας».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top