ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Greta Van Fleet υπόσχονται ένα «διαφορετικό» νέο album

Το συγκρότημα δουλεύει ήδη πάνω σε νέα τραγούδια. Εξέλιξη στον ήχο τους και κάτι «εντελώς διαφορετικό» σε σχέση με το ντεμπούτο τους «Anthem Of The Peaceful Army» υπόσχονται στους fans οι Greta Van Fleet. Το συγκρότημα που κατηγορήθηκε από αρκετούς ως «κόπια» των Led Zeppelin, δουλεύει ήδη πάνω στα νέα…

Το συγκρότημα δουλεύει ήδη πάνω σε νέα τραγούδια.

Εξέλιξη στον ήχο τους και κάτι «εντελώς διαφορετικό» σε σχέση με το ντεμπούτο τους «Anthem Of The Peaceful Army» υπόσχονται στους fans οι Greta Van Fleet.

Το συγκρότημα που κατηγορήθηκε από αρκετούς ως «κόπια» των Led Zeppelin, δουλεύει ήδη πάνω στα νέα του τραγούδια, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στην χρονιά.

Ο κιθαρίστας Jake Kiszka και ο μπασίστας Sam Kiszka μίλησαν στο περιοδικό NME σχετικά με το πως βλέπουν το δισκογραφικό μέλλον της μπάντας, δίνοντας και ένα πρώτο δείγμα από το δεύτερο album τους.

Ο Jake είπε: «Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και εδώ υπάρχει εξέλιξη. Δουλεύουμε πάνω σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι πολύ ενδιαφέρον καθώς έχουμε στο μυαλό μας ακριβώς το πως θα ηχεί ο δίσκος. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι πως ο δίσκος θα είναι διαφορετικός σε σχέση με το ντεμπούτο μας».

Από την μεριά του ο Sam Kiszka πρόσθεσε: «Νομίζω πως το δεύτερο album μας σηματοδοτεί την εξέλιξη της μπάντας και το που θέλουμε να πάμε».

Για το μουσικό ύφος των νέων τραγουδιών είπε: «Θα υπάρχει περισσότερη ποικιλία σε ήχους, διαφορετικά στιλ μουσικής ενώ θα έχουν και μια κινηματογραφική αισθητική».

Ο Jake Kiszka σε ερώτηση σχετικά με τις επιρροές του, εκτός από τους Led Zeppelin, έκανε ειδική αναφορά στον Alex Lifeson των Rush.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top