ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

«Οι Guns N Roses δουλεύουν πάνω σε εκπληκτικό νέο υλικό»

Η πανδημία και η καραντίνα ίσως φέρει νέα μουσική. Το ότι οι Guns N Roses γράφουν νέα μουσική είναι κάτι που έχουν τονίσει ανά καιρούς τα μέλη της μπάντας, ιδιαίτερα μετά την μερική επανασύνδεση του αυθεντικού line up. Η ακυρωμένη περιοδεία για το 2020 αλλά και η καραντίνα που ισχύει…

Η πανδημία και η καραντίνα ίσως φέρει νέα μουσική.

Το ότι οι Guns N Roses γράφουν νέα μουσική είναι κάτι που έχουν τονίσει ανά καιρούς τα μέλη της μπάντας, ιδιαίτερα μετά την μερική επανασύνδεση του αυθεντικού line up. Η ακυρωμένη περιοδεία για το 2020 αλλά και η καραντίνα που ισχύει ακόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνουν την ευκαιρία στα μέλη του συγκροτήματος να συνθέσουν περισσότερη νέα μουσική.

Η πρόσφατη δήλωση της συζύγου του Duff McKagan, Susan Holmes, μπορεί να μην αποτελεί επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς του group, είναι όμως μια δήλωση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Σε podcast που ασχολείται με τους Guns N Roses, η Holmes είπε: «Οι Guns N Roses δουλεύουν πάνω σε εκπληκτικό νέο υλικό. Δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα, όμως έχω ακούσει κάποια λίγα πράγματα και είναι εκπληκτικά. Δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες».

Δηλώσεις σχετικά με ενδεχόμενο νέο album έχουν κάνει στο πρόσφατο παρελθόν τόσο ο Slash, όσο και ο δεύτερος κιθαρίστας, Richard Fortus.

Φυσικά, κάθε στοίχημα σχετικά με το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει ένας νέος δίσκος από την μπάντα είναι παρακινδυνευμένο, ειδικά με τα τόσο μεγάλα κενά που έχει στην δισκογραφία του το group.

Το τελευταίο studio album των Guns N Roses ήταν το «Chinese Democracy» του 2018.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top