ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Guns N Roses έχουν το πρώτο 80s video με 1 δισεκατομμύριο views στο YouTube

Και δεν είναι άλλο από το… «Sweet Child O’ Mine». Κάτοχοι ενός ακόμα ρεκόρ είναι οι Guns N Roses, καθώς το clip του «Sweet Child O’ Mine» είναι το πρώτο video από τα 80s που πιάνει τα 1 δισεκατομμύριο views στο YouTube! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι…

Και δεν είναι άλλο από το… «Sweet Child O’ Mine».

Κάτοχοι ενός ακόμα ρεκόρ είναι οι Guns N Roses, καθώς το clip του «Sweet Child O’ Mine» είναι το πρώτο video από τα 80s που πιάνει τα 1 δισεκατομμύριο views στο YouTube!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αμερικανοί superstars πετυχαίνουν κάτι αντίστοιχο. Το 2018, το επικό clip για το «November Rain» έγινε το πρώτο video από τα 90s -και μέχρι στιγμής μοναδικό- που πιάνει επίσης αντίστοιχο αριθμό θεάσεων στο YouTube.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι Guns N Roses έχουν περισσότερους από 6.7 εκατομμύρια subscribers στο κανάλι τους στο YouTube, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως η δυναμική τους παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Μόνο για το 2019, τα videos των Guns N Roses στο κανάλι έχουν περισσότερα από 3.1 views καθημερινά, ενώ το «Sweet Child O’ Mine» έχει περισσότερες από 590,000 θεάσεις καθημερινά! Με αυτά τα νούμερα, οι Guns N Roses βρίσκονται στο Top200 των καλλιτεχνών με τα περισσότερα views μέσα στην χρονιά.

Τα Top5 80s video clips και τα μέχρι τώρα views τους:
Guns N Roses: «Sweet Child O’ Mine» – 1δισεκατομμύριο
A-HA: «Take On Me» – 943 εκατομμύρια
Cyndi Lauper: «Girls Just Want To Have Fun» – 786 εκατομμύρια
The Police: «Every Breath You Take» – 699 εκατομμύρια
Michael Jackson: «Billie Jean» – 694 εκατομμύρια

Τα Top5 90s video clips και τα μέχρι τώρα views τους:
Guns N Roses: «November Rain» – 1.2 δισεκατομμύρια
Nirvana: Smells Like Teen Spirit» – 968 εκατομμύρια
The Cranberries: «Zombie» – 962 εκατομμύρια
Whitney Houston: «I Will Always Love You» – 859 εκατομμύρια
4 Non Blondes – «What’s Up» – 765 εκατομμύρια

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top