ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Guns N Roses μοιράζονται τα highlights της Not In This Lifetime περιοδείας

Οι καλύτερες στιγμές της περιοδείας σε μια σειρά videos. Οι Guns N Roses ανακοίνωσαν μέσα από τα κανάλια τους στα social media πως θα μοιραστούν με τους fans τις καλύτερες στιγμές από την μεγάλη τους περιοδεία Not In This Lifetime. Αρχή με το show στο Salt Lake City. Μια από…

Οι καλύτερες στιγμές της περιοδείας σε μια σειρά videos.

Οι Guns N Roses ανακοίνωσαν μέσα από τα κανάλια τους στα social media πως θα μοιραστούν με τους fans τις καλύτερες στιγμές από την μεγάλη τους περιοδεία Not In This Lifetime. Αρχή με το show στο Salt Lake City.

Μια από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες των τελευταίων ετών, η Not In This Lifetime των Guns N Roses, έρχεται στις οθόνες μας. Οι καλύτερες στιγμές του tour πρόκειται να μεταδοθούν από τα επίσημα κανάλια του συγκροτήματος το επόμενο διάστημα, εν αναμονή φυσικά των νέων ανακοινώσεων από πλευράς συγκροτήματος.

Η αρχή γίνεται με το show των Αμερικανών rockers στο Salt Lake City, στην Utah, στις 29 Οκτωβρίου 2019.

Δείτε το 13λεπτο video:

Στην αρχή του μήνα, οι Guns N Roses ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με τον συγγραφέα James Patterson, και την εικονογράφο Jennifer Zivoin, για το νέο παιδικό βιβλίο με τίτλο… «Sweet Child O’ Mine».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top