ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι HAIM κυκλοφορούν το album «Women In Music Pt. III»

Στις 24 Απριλίου η κυκλοφορία του δίσκου. Δύο χρόνια μετά το «Something To Tell You», οι HAIM επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album το οποίο θα τιτλοφορείται «Women In Music Pt. III». Στις 24 του ερχόμενου μήνα η κυκλοφορία του δίσκου. Οι τρείς αδερφές έδωσαν στην δημοσιότητα μέσω…

Στις 24 Απριλίου η κυκλοφορία του δίσκου.

Δύο χρόνια μετά το «Something To Tell You», οι HAIM επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album το οποίο θα τιτλοφορείται «Women In Music Pt. III». Στις 24 του ερχόμενου μήνα η κυκλοφορία του δίσκου.

Οι τρείς αδερφές έδωσαν στην δημοσιότητα μέσω ανάρτησης τους στο Instagram το εξώφυλλο του album, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Paul Thomas Anderson.

Την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει η Danielle Haim σε συνεργασία με τους Rostam Batmanglij και Ariel Reichstad. Από το album έχουμε ακούσει ήδη τα singles «Summer Girl», «Now I’m In It» και «Hallelujah».

Το πλήρες tracklist του «Women In Music Pt. III» θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

HAIM – WOMEN IN MUSIC PT. III

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top